Peugeot 208 Thp 156 Hp yorumlar? Kullananlar?
Herkese merhaba.
Hali hazırda 1.6Tdi polo alıp yükleme düşüncem vardı? Yapacaklarım Yazılım-Dp-Egzoz-Filitre-Cooler olarak yükleyip 180-190 hp civarlarında dumanlı, kara tren gibi gezme düşüncelerim vardı. Hem az yakacak, hem çok kaçacaktım deyim yerindeyse :D Fakat ***** araç çok boş. Araçta yok yok, ciddi anlamda bir şey yok yani. Polo'yu düşünmemde ki tek sebep dizel olup ekonomik olması ve satarken kolay satarım diye düşünmekti.
Fakat baya zamandır Peugeot 208 Thp 156 hp olan modele bakıp bakıp duruyorum öylece. Bu araçta da ne ararsan var maşallah. Araç baya dolu, kullanışlı vs hoş güzel şeyler bunlar. Bunların yanında hoş olmadığını düşündüğüm olay benzinli olması ve yakıt olarak acaba yorar mı :confused: düşüncesi.. Bu aracı alırsam eğer, Yazılım, Dp, Egzoz, Filitre, Dv, cooler yapıp gezme düşüncem var. Tahmini ne güç alınır bilmiyorum ama muhtemelen 200-210 hp civarlarında dumansız temiz temiz gazlar, kimseye sövdürmem :)
Bu araç hakkında bilgisi olan arkadaş, abiler var mıdır? Yükleyen, dolduran, standart kullanan? Motoru verimli midir? Her hangi bir kronik sorunu var mıdır? Dikkat edilmesi gereken bir şey var mıdır? ***** fransız aracı olunca trim sesleri vb durum var mıdır? Şehir içinde sakin kullanım değerleri 100 km'de yakıt tüketimi nedir?