-
GNS Cupra R *PhotoShoots*
-
Araç çok tatlı duruyor maşallahta,biraz yüksek gibi sanki :) Eklemeyide unutmuşum;fotoğraflar cidden görsellik açısından göz doldurucu.
-
Eline sağlık Can :)
Gns&Rnn maşallah
-
Maşallah ateş gibi cayır cayır yanıo cok güzel.
ama biraz yüksek :)
-
maşallah elinize sağlık ya çok güsel olmuş cupra fenna
-
yorumlar ıcın saolun beyler.Mustafa abi aile babası heralde konfordan kayıp vermek ıstemıyo,yukseklıkte ondan olsa gerek:)
-
O zaman iş değişir tabi :)
-
-
rolinglerde çok denk geldim maşallah çok güzel araç
-
kardeşim emeğine sağlık .. gerçekten çok güzel kareler olmuş.. özelliklede en son foto kankardeşler olmuş tam :) emirin ibre kırıldı ogün heralde :D MAŞALLAH DİYEYİM NAZAR DEĞMESİN ..
-
maaşallah araçlar çok güzel son fotoğraf olayı bitirio zaten :)
-
maaşallah allah nazarlardan korusun.
-
Maşallah cok güzel cok şık bi araba tamponunu kaşıyın şunun :)
-
kazasız belasız,kırmızı can yakıyor..
-
Alıntı:
34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim emeğine sağlık .. gerçekten çok güzel kareler olmuş.. özelliklede en son foto kankardeşler olmuş tam :) emirin ibre kırıldı ogün heralde :D MAŞALLAH DİYEYİM NAZAR DEĞMESİN ..
İkisine de kocaman MASALLAH abi:D valla emir ibreyi kırsın kırmasına benim nefesim kesildi o gece:D
-
Eline sağlık Can güzel fotolar. Emir lütfen birdaha ben birisiyle roll yaparken arkadan gelip geçmezsen sevinirim zuahah :)
-
Fotograflar güsel olmuş aracda güsel çıkmış maşallah
-
Kırmızı cok güzelmiş maşallah..
-
fotolarmi şık yoksa cupra mi şık acaba ?? :) saka saka can eline saglik fotolar cok güzel eline emegine saglik.her gördügümüzde bi kere daha hasta oluyoruz cupraya herseyiyle muhtesem bir araba allah nazardan saklasin :) uur arkadan video cekiyorduk olm o yuzden kovaladim sizi yoksa öle bi terbiyesizlik yapmam bilirsin 3-5 videoda cektik hani...40 yilda bi basalim dedik can abartma sende :)