PARAVAR (Derya Uluğ - Canavar PARODİ) - YouTube
Genel durum bumu benmi abartıyorum
Printable View
PARAVAR (Derya Uluğ - Canavar PARODİ) - YouTube
Genel durum bumu benmi abartıyorum
uzun suredir boyle zaten
abartı mı? sponsor arıyolar artık kendilerine ne abartısı :D
hayyy anasını bee vicdan cüzdan olayı :D
İşin garibi bu model kızlar diyorum. Düzgün ve kişilikli kızlar var onlara lafımız yok, bu videodaki kaşarlar bide birbirleriyle yarışıyor amaç ise popüler olmak ve tanınmak ama sadece piyasada , her boku yerler ve bi salak bulup kapağı atarlar...
Kendi bizzat arkadaşım bu model kızlar yüzüne gitti bmw aldı ve koşturuyor ekmek te yiyor allah var :D çocuğun arkasından atıp tutan kızlar çocukla foto atıp duruyorlar yani alan memnun veren memnun kız sorsan melake ama şehrin yarısına verdi, diğer yarısınada söz verdi diyolar :D
ulan yine s2000 :D
gerçi s2000le eskiden çok fazla bu tarz kızlar tavlanırdı şimdi bmw'ye döndüler :D :D
Reklam ve iş birliği için DM
Kunye fekun
Cecelist
No dm
xxxxxx university
Allah ıslah etsin..
Onlarda suç yokki bence iyi bile yapıyorlar.
Ona o yüzü verenin ölmüşlerinin mezarını eşeliyim.
Hahaha akdeniz üniversitesinde okuyorum cabrio mümkünse kırmızı/mavi bmw ile gelin e93 f kasa farketmez durun yanında biner zaten :D 4 yıldır okuyorum hiç kovalayasım bile gelmiyo o kadar acınıcak haldeler ki gecelik sevdalar :)
hopsin gardaşım bu konulara güzel bi rap şarkısıyla cevabını vermişti;
https://www.youtube.com/watch?v=wlb-HWpDDx0
ülkece bi resetlensekte akıllansak aliminyüm o kadar vergiye rağmen nasıl bu kadar rahat yaşanıyo anlamış değilim
hayır burda kızlara giydiriyonuzda bunun 10 katı erkek var bu modelmiş gibi görünen götünde don olmayan