Top Speed (255km/h) | Yakýt Tüketimim | Big Turbo Golf 7 1.6 TDI
-Arkadaþlar / Abiler herkese Selam.
-Turboyu büyülttük , DPF EGR üstünde aracýn.Sadece büyük turbo gtd1449 var ayrýacada ÝTG kut içi filtre var.Egzoz Stock
-Daha önceden ayný yolda sadece yazýlýmlý hali ile video çekmiþtim 4.3 lt yakmýþtý ( VW 1.6 TDI Golf 7 Yakit Tuketimi (Fuel Consumption) - YouTube )
-Hýz kurallarýna uyarak gittim , Sadece bir yerde rampa aþþaðý 255 km/h gördüm videoda 24:55den sonra baþlýyor. Araba da +200hpde olsa bu hýz son þanzuman bitiyor.6 ileri passat þanzumanýna geçmek lazým.Not 7 ileri DSG'de olsa son vites oranlarý ayný olduðu için 255km/h son :(
-Videoyu bilerek uzun tuttum önceki videolarda herkes onu söylemiþti.Son zamanlarda kanalada aðýrlýk göstermeye baþladým , sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim :)
-Bu denemedede 4.6 lt/100 km yaktý.Þartlarý , kullaným stilini birebir tutturmak zor , ama ayný yolda denedim genede.Tüketimler bu þekilde umarým beðenirsiniz sýkmam diye düþünüyorum :)
Top Speed (255km/h)| Golf 7 1.6 TDI Big Turbo Fuel Consumption (265km 4.6lt/100km)| Yakıt Tuketimi - YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=o5XgTJAgylo