-
Kamp Sandalyesi
selam bu açılır kapanır kamp sandalyelerinden en rahat büyük iyisi ve aracın bagajına tabiki girebilicek ölçekde olanları hangisidir bilen yada anlayan varmı.. uzun ömürlüde olmalı tabiki.
şu tip
Kamp Sandalyesi & Kamp Sandalyeleri Modelleri ve Fiyatları
-
İlk sıradaki yeşil 49TLlik sandalyeden balkonda vardı.
Balkondan soğuttu beni. Çok rahatsız. :)
-
İlk sıradaki son derece rahatsız..
ayak uzatmalı olanlar var, tavsiye ederim
Bunun gibi
https://img.letgo.com/images/b7/c9/f...policy=img_900
-
Koçtaşta yeşile benzer bir model vardı sırtı dik ve rahatsızdı .
En iyisi ufak bir gezinti yapıp ,en rahatına oturup bakarak karar vermek .
-
bizim burda yaban store var orada iki üç model var bakdım ama bana çok güvensiz geldi ..
-
Geçenlerde Banio yapı markette katlanan sandalyelerde %50 indirim vardı. Devam ediyorsa 40-50 liraya İri yarı insanın bile rahat edebileceği güzel bir model vardı.
-
Butce nedir bilmiyorum ama arb nin sandaylesini al evde bile onu kullanirsin okadar rahat
-
Ben bunlardan 3 kez aldım kimini 39 liraya kimini 55 liraya aldım 4-5 kere kullandım ek yerlerinden söküldü. birkere de bu sökülme yüzünden yere yapıştım. keşke 3 kerede vereceğim parayı 1 kere verip sağlam bişey alsaydım şimdi hala kullanıyor olurdum.
-
takipteyim, koçtaştan yarı katlanırlardan almıştım mavi renk, kamp sandalyeleri gibi olanlardan değil de kare şeklini alanlardan katlanınca. 2 sene kullandım. Arkadaşlar ne yaşattıysa kırmış onları :)
-
-
Decatlon dan alin parasinin hakkini kesinlikle veriyor
-
remixon tavsiye ederim. rahatlık ve kalite sizin için öncelikse remixon tfc-013 gibi bir model bakabilirsiniz.
-
500 liraya kamp sandalyesi için 500 bin liralık jipe ihtiyaç var.
-
bimden almıştım 2 yıldır banamısın demedi ve okadarda geziyorum :D