mr.korhan Nickli Üyeden Alýntý
mk3 mondeolarda kullanýlan 5 ileri jatco þanzýman , en az motoru kadar saðlýklý bir þanzýmandýr, bozanlar emin olki bilinçsiz kullanýmdan kaynaklýdýr, ben þu anda þehir içi 6.5 - 6.7 yakýyorum, þehir dýþý 5 li rakamlarý çok rahat görebiliyorsunuz 120 ile sabit ,2200 devir de gidebildiði için.
Kronik problemleri mevcutmudur, uzun yýllar içerisinde illaki kullanýcýlarýn ortak þikayetçi olduðu noktalarý mevcutdur her arabada olduðu gibi,
ama bunlar aracýn alýnmaz tabiri ile damgalanacak þeyler hiç deðildir.
Accord 2.4 - Laguna 2.0 Privilage - Passat B5 1.9tdi ve 2.0Tdci Mondeom oldu, þu anda mondeo ya biniyorum, var olan fiyat kategorisine göre seçeneklerde
Mondeo ve Accord öne çýkar, Motor veriminden ve donaným geniþliðinden dolayýda Mondeo accorddan bir týk daha öndedir,
Zira ilgili donanýmlarý accordun 2.0 larýnda deðil, daha çok 2.4 lerinde elde edebiliyorsunuz, maglum gündem gereðide 2.4 accord þu anda vergiden maðdur olan bir araç.
Özellikle 2.0Tdci bir mondeo motoru hem yakýt ekonomisi hemde performans olarak belirtilen fiyat aralýðý kategorisinde rakipsizdir,
2.0 dizel transitlerde ve jaguarlarda kullanýlan motorun birebir aynýsýdýr, motor uzun ömürlü, çok devir çevirme ihtiyacý olmayan (torkdan dolayý) , ve de ýsýya alýþkýn bir motordur, kolay kolay
kendini üzmez, genelde de 400 binleri gözü kapalý görürler pek hassasiyetle eðilmeden dahi.
Eðer bilinçli bakým yapan kimse iseniz bu süre çok daha uzar.