-
Askerler de anti Atatürk'çü olmuþ
-
Ön yargýlý davranma, sen gerçekten buna genel kurmayýn karar verdiðine inanýyor musun?
Eskisi gibi kaliteli vatan sever asker sayýmýz daha az kabul ama bu kararý askerlerin kendi kendine verdiðine inanmak sadece saflýk olur.
-
Ben bu kararý genelkurmayýn verdiðine inanmýyorum. Kararý veren þahsýn kim olduðu açýkça belli deðil mi?
-
10 kasým günüde ishal olur törene gitmezler hamdolsun
-
Çok hastalar,Allah þifa versin. Hasta hasta vatandaþlarýnýn karþýsýna çýkmak istemiyorlar.
-
Alýntý:
ES353 Nickli Üyeden Alýntý
Ben bu kararý genelkurmayýn verdiðine inanmýyorum. Kararý veren þahsýn kim olduðu açýkça belli deðil mi?
Son 1 aydýr hepsi pek bir Atatürk'çü olmuþtu halbuki.................
-
Alýntý:
DOHC Nickli Üyeden Alýntý
yanlis anlasilmasin, sahsiniza soylemiyorum ama....
https://www.youtube.com/watch?v=JPMx_lbs4u0
-
Genelkurmay Ýletiþim Baþkanlýðý'nýn yaptýðý düzenleme sonrasý, bu yýl hiçbir televizyon kanalýna Anýtkabir’den haberlerin sunulmasýna, halkla röportaj yapýlmasýna izin verilmeyeceði açýklanmýþtý. Genelkurmay konuyla ilgili yeni bir açýklama yaptý ve "Düzenleme yanlýþ anlaþýldý, Yasak yok" dedi.
-
Alýntý:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alýntý
Genelkurmay Ýletiþim Baþkanlýðý'nýn yaptýðý düzenleme sonrasý, bu yýl hiçbir televizyon kanalýna Anýtkabir’den haberlerin sunulmasýna, halkla röportaj yapýlmasýna izin verilmeyeceði açýklanmýþtý. Genelkurmay konuyla ilgili yeni bir açýklama yaptý ve "Düzenleme yanlýþ anlaþýldý, Yasak yok" dedi.
Geri vites yapmak iliklerine iþledi.. Önden bi deneme yapýyorlar tepki çok hemen ben deðil kuzenim yazmýþ modu.. Tepkiler az ise yap geç..
-
Malesef ki Din ve Atatürk siyaset mezesi oldu.
-
Alýntý:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alýntý
Tabii biz de yedik. Herkes mi yanlýþ anlar bir açýklamayý yaw.
-
10 Kasým'da bence hepsi orada olacaklar.
15 Temmuz'dan beri hepsi kral milliyetçi kesildi çünkü.
-
Alýntý:
DOHC Nickli Üyeden Alýntý
Bazý þeyler olmayan kafalarýna dank ettiði için göstermelik Atatürkçü oldular ama yer miyiz? :)
-
Asker deðil de kendi askercikleri var, onlarýn ne kadar Atatürkçü olduklarý da ortada.
-
Alýntý:
78nakres Nickli Üyeden Alýntý
Malesef ki Din ve Atatürk siyaset mezesi oldu.
Din deðil de daha çok Kin var.
-
Yine minareyi çalan, kýlýfýna uydurmuþ :)
-
Atatürk bunlarýn niye zoruna gidiyor ki? Yahu þu din ile baðdaþtýrýyorlar ya þu iþleri,cidden hakaretin üst boyutlarý bile hafif kalýyor...
-
Alýntý:
AþkýnS. Nickli Üyeden Alýntý
Atatürk bunlarýn niye zoruna gidiyor ki? Yahu þu din ile baðdaþtýrýyorlar ya þu iþleri,cidden hakaretin üst boyutlarý bile hafif kalýyor...
Dindar falan deðiller, baþkalarýnýn kuklalarý dindar kýlýfý ile ülkenin içine etmeye çalýþan þarlatanlar. Bir ülke düþün ki vatanýný kurmuþ olan liderine kalkmýþ dil uzatýyor. Düþmaný olan adamýn dahi hayranlýðýný kazanmýþ bir liderle senin nasýl bir alýp veremediðin olabilir ki kalkýp aðzýný açabiliyorsun derler adama.
-
Alýntý:
kurtbil Nickli Üyeden Alýntý
Dindar falan deðiller, baþkalarýnýn kuklalarý dindar kýlýfý ile ülkenin içine etmeye çalýþan þarlatanlar. Bir ülke düþün ki vatanýný kurmuþ olan liderine kalkmýþ dil uzatýyor. Düþmaný olan adamýn dahi hayranlýðýný kazanmýþ bir liderle senin nasýl bir alýp veremediðin olabilir ki kalkýp aðzýný açabiliyorsun derler adama.
O konuda hemfikiriz zira müslümanlýk da bu deðil zaten :)
Arap yalakalarý diyebiliriz kýsaca
***** para nerde biz orda :)