Beyler oynayanlar varmıdır ? Bir kaç sorum olacak..
Printable View
Beyler oynayanlar varmıdır ? Bir kaç sorum olacak..
xbox ta oynuyorum aynı oyun sonuçta sorabilirsin
ps4te oynuyorum ama story modda
hile hiç bilmiyorum açıkcası normal gorevle kazandım hep hileye pek gerek kalmıyor oyunda
Dostum geçemediğin yada bulamadığın görevleri youtuba yaz orda nasıl yapılacağı çıkıyo.
2 sene oldu bırakalı online inanılmaz iyiydi çoğunluğu irlandalılardan oluşan bir çetemiz vardı epey oynardık faceten yazardı organize olunacağı zaman :D Okadarki oyunu bırakamadım ps i sattım muazzam bağımlılık yapıyor.
Anladım dostum. Bir keresinde yapamayıp polislere yakalanmak yada ölünce yarım kalan görevi tekrardan nerden bulacağız orada takılıyorum bazen
Evet bakıyorum şuan hocam
Bu online oyunda ne farklar var daha oynamadığım için bilmiyorum. Neler yapılıyor mesela çeteler falan derken görevleri birliktemi yapıyorsunuz
online oynamak için orjinal mi almak gerekiyor ? pc ye indirip oynayabilirmiyim ?
Epey geniş bir dünya anlatmam uzun olur internette epey videosu var şukadarını söyliyim oyunu tekbaşına değilde herkesle bereber oynuyormuşsun gibi düşün etrafta senin gibi yüzlerce oyuncu var Plus üyeliği alman gerek. İnternet bağlantında iyi olsun can damarı bu.
@Ferhat_V Online oynayabilmek için orjinal olması gerekiyor.
Uzun zaman sonra güncel diyelim
Yeni arkadaşlar var ise oyun grubuna gelebilirler