Konu silindi
Printable View
Konu silindi
Ben alırken böyle güzel renkleri yoktu maalesef, istesende çok bekliyordun. Çok kaliteli duruyor maşallah. Güle güle kullanın.
Desire red renginden sonra en güzel renk bu bence. Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :) Simetri hastalarının kulağınızı çınlatmaması için arka plakayı ortalalanmış şekilde takın :D
Hayirli olsun,renk cok iyi masallah :)
Maşallah kazasız belasız günlerde kullanmanız dileğiyle, ben de Clio'mu satıp Leon almayı düşünüyorum. İlk izlenimlerinizi paylaşabilir misiniz?
megane gt line rengi gibi güzelmiş rengi. kazasız güzel günlerde kullanın. hayırlı olsun
saygılar
hayırlı uğurlu olsun renk opsiyon tercihi hoş olmuş. Kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun. Makyajlı kasanın güzel renklerinden biri. Ekstra bi donanım yok sanırım araçta mahsuru yoksa kaç paraya geldi acaba ?
FR candır kazasız belasız kullanın. Renk güzel yalniz vakit kaybetmeden seramik yaptırın ve kapı kollarının iç kısmına açarken tırnak cizmemesi için şeffaf folyo yaptırın.
Maşallah, renk efsane duruyor kazasız belasız..
hayırlı olsun çok yakın arkadaşımda da 2016 modeli mevcut gerçekten çok zevkli bir araba ve aftermarket ürün yelpazesinin geniş olması için bile alınır
Hayırlı uğurlu olsun. Tek sıkıntı arka plakalık gözüme battı
Hayırlı olsun fr renkte maşallah
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın inş. Arka plaka sanki sola yanaşmış. Kim taktı o plakayı :D Para almak için mi yapmışlar. '' Abi plaka yamuk duruyor ''
maşallah doğru tercih güle güle kullanın
a.a.a.a.a.a.
Hayırlı olsun.
Çok güzel bir tercih olmuş bu renk.
Kazasız belasız binmek nasip olsun.
Renge bayıldım gerçekten maşallah. Bence kesinlikle orjinal kalmalı. Sağ soldan çift egzozlu Leon FR görmekten gına geldi :D
Hayırlı olsun bu renk gerçekten çok başarılı, güzel günlerde kullanın