110 hp 260 Nm Dizel.
Yerler ıslak araçta 2 kişi var..Biraz fazla sardık..
10 sn falan tutmuş..ama kuru yerler ve tek başıma 9'u rahat görüyorum.
http://videos.streetfire.net/video/C...4-9a9b00e5d01a
Printable View
110 hp 260 Nm Dizel.
Yerler ıslak araçta 2 kişi var..Biraz fazla sardık..
10 sn falan tutmuş..ama kuru yerler ve tek başıma 9'u rahat görüyorum.
http://videos.streetfire.net/video/C...4-9a9b00e5d01a
gayet güzel bundan iyisi can sağlıgı :)
valla benim arkadaşın focus tdci dan daha başarılı, allah kaza bela vermesin :)
yazılım filan warmı arcta yanı benzınlı gıbı
Zır stock 9 sn nasıl görüyor ? Kronometreylemi ölçüyorsunuz.?
2-3 kere kronometre ile ölçtüm..Tabiki kesin sonucu vermez..Bir g-tech le ölçmek lazım..
ama her denediğimizde tam 9 larda görüyorum...
Zır stock 9 saniye görebilmesini de vites atış ve torka bağlıyorum..Dizel bi aracı kaldırmak zor değil..Devir aralığı çok belli..ve kesici gibi vakit kaybımda olmuyor.. :)
c4ler iyi gidiyor gerçektende fakat,
fab. verisi 11.2 olan araç zır stock 9 sn'de çıkamaz kesinlikle ....
demek yazılım felan olsa 7 -8 sn direkt gti'larla yarış ....
digital gösterge yanlış gösteriyor bence:D
Sen bu güne kadar doğru çıkan bi fabrika verisi gördün mü ? Bir chiple 130 hp 320 Nm olabilen bir araç..Evet ondan sonra bye bye gti olur..
:alright: :alright: :alright: :alright: :alright: :alright: :alright: :alright: :alright:
Baskı balata ne alemde? Bu arada 9 sn. çok iddialı bir değer :)
Cem bendede VTR var deneyelim:-D
ben focusla dısel 9.8 fılan goruodum.. tabı havalar soudu ve ıyı pılotajla 9.5 olur daha ınmez sanmam senınkı baya ıyımsı maşallah:D son hızda alırım ama 220 yaptı hafıf egımde:D:D
1 kez değişti.. :) Şu anda çok iyi..
Ayıpsın abi sen yeterki isteee :D
Valla dediğim gibi kronometre ile ölçtük..G-tech ile daha sağlıklı bi sonuç elde edebiliriz..Ama dediğim gibi görebilirim 9'u :)
yanlış anlama ama bu ölçümler yanlış olduğu için insanı yanıltır fabrika verisi 8.7 olan stock bi 106 yla kalkarsan farkı anlarsın:icon_tup:
İşte anlatmak istediğim de o..Fabrika verisi 8.7. Ama 106 gti 8.7'den biraz daha aşağı çekebilir..Bunu anlatmaya çalışıyorum :)
Yanlış anlamam :) Hani 1-2 arkadaşta inanmadı ama şunu belirtmekte fayda var :) Videoda yerler ıslak ve araçta 2 kişiyiz..Nasıl sardığı da zaten göstergede belli oluyordur..
Bu şartlar altında videodaki gibi 10 sn yaptıysam kuru yerdede 9'u yaptım demek istedim :) Kuru bir zamanda bir video daha çekerim :) Maksat paylaşım olsun :) Kimseye yalan söyleme ihtiyacım yok ki :) İnanmayan arkadaşlara da saygı duyuyorum..Bende bi dizelin 9 sn yapacağını düşünmezdim :)
zemın ıslak lastik sardığı için ıbre daha fazla gösterıyo olabilir.. kuru bı zemınde lastık tutunduğunda fark daha fazla olacaktır.. bence..