#TARCANLARTUNİNGEKSPERTİZ
ARAC... - Tarcanlar Tuning Ekspertiz
ilk kez denk geliyorum, piyasada haşır neşir olmuş kişiler önceden böyle vakalarla karşılaşmışmıdır acaba ? sersörleri yanıltmalar, yastık yerine sünger koyma :soru:
#TARCANLARTUNİNGEKSPERTİZ
ARAC... - Tarcanlar Tuning Ekspertiz
ilk kez denk geliyorum, piyasada haşır neşir olmuş kişiler önceden böyle vakalarla karşılaşmışmıdır acaba ? sersörleri yanıltmalar, yastık yerine sünger koyma :soru:
harflerle ilgili bir sikintimi var, başlıklar filan hep bozuk çıkıyor admin abilerim
benim bildiğim memesiz kızlar destekli sütyen hilesi yapar :D
O değilde yorumlara baktım. Adamlar bayağı iyi galiba expertiz konusunda
Direk adam öldürmeye teşebbüs bu.
hayran kaldım adamların işçiliğine.
Sünger çıktıysa iyi yine gazete kağıdını topak yapıp kapatılmışına denk gelmiştim. Direç kısmı airbag açan çoğu arabada var.
Merak eden arkadaşlara daha önce gitmiş biri olarak şunları söyleyebilirim; kurumsal değil kart vs yok sadece nakit, bildiğiniz on numara esnaflar. Her aracı bu kadar dağıtmıyorlar ne zaman ki acaba sorusu oluşuyor kafalarında başlıyorlar sökmeye sonrası ***** videodaki gibi... Araç ne olursa olsun, veya iş ne kadar uzun sürerse sürsün rakam hep aynı fix tarife yani. Son olarakta en son garajlarında muazzam kondisyon ve dolulukta bir kadett gsi vardı :)
şansa ben de aracı kocaelinden aldığımda orayı önerdiler gerçekten çok detaylı inceliyorlar arabayı. Galerici yanaşmadı başta oraya götürmeye gitmeden de uyardı beni "incik boncuk bir sürü şey çıkarsa takılma onlara" diye. allahtan dediği dışında çıkmamıştı. tavsiye ederim güzel bir eksper.
Saygılar
Bir ekspertizci olarak meşlektaşı tebrik ediyorum..
Bunun gibi ne araçlar var memlekette...
tarcanlar iyidir , bizde oraya bir leon mk2 pd dsg götürmüştük, bir başka müşteri detaylı airbag testi için bırakmıştı aracını , perdeler dahil hepsini sökerek ve elektrik sistemini kontol ediyorlardı, bizimde leon da sağ koltuk airbağinin açılıp kapatıldığını tespit etmişti , koltuk üzerindeki dikişlerin aynı renk iplik olmasına rağmen dikiş aralığından yakalamıştı, çok çok iyiler konularında, radyatör altındaki hortum çatlağına kadar çıkarıp raporladılar.
Tarcanlar Türkiye'de bu işi hakkıyla yapan firmalardandır. Ustalıktan geldikleri için trim konusunda çok iyiler.
Şehirdışından vs çok fazla müşterileri var.
2. el piyasası zaten karmakarışık bir sürü hile hurda var. İmkanı olan sıfır alsın yada ilk sahibini tanıdığı arabayı alsın.
işçilikleri ustalıkları bilgi ve birikimleri çok iyi ama esnaflıkta aynı şeyi söyleyemem. içeri girdiğinizde yüzünüze bakmayan, randevu aldığımız halde yarım saat erken gittik diye sırada araç var o birazdan gelir sizi alamam diye çoluk çocuk arabada bekleten, sıradaki vatandaş gelmeyincede telefonla arkamızdan arayıp usta seni bekliyoz nereye gittin diyen experci. 4 araç götürdüm buzamana kadar 5.gitmeyecek.
Bu adamlara kimse arabasını expretize sokmak istemiyor buralarda :D
En son 15 model 5.20i yi airbaglerden yakaladılar. 6-7 ay önce falanda civic yakaladılar. Dirençle söndürmüşler vs.
Asıl meslekleri bildiğim kadarıyla kaportacılık zaten