Ankarada ikamet ediyorum; düzceden jant lastik alacağım. en uygun ne ile gelir fikri olan? konu yanlış yerdeyse taşınabilir.
Printable View
Ankarada ikamet ediyorum; düzceden jant lastik alacağım. en uygun ne ile gelir fikri olan? konu yanlış yerdeyse taşınabilir.
Ben Sakarya'dan 4 jantı 60 liraya getirttim, satıcı arkadaş saolsun kutulayıp nakliye firmasına vermiş. Tırın kasasına çıkıp kendim aldım. :D Ostimdeydi firma.
Bence sen de böyle yapabilirsin, diğer kargo firmaları ve ptt ile astarını geçer.
Sürat Kargo üye olup alınan karta bakiye yükleyerek gönderme. PTT'den bile ucuza gelir
istanbuldan ben de jant lastik takımı aldım. şu an arkadaşın evinde duruyor. aynısını ben de istanbul-nazilli için araştırıyorum. önerilere açığım.
Otobüs firmalarından gönderim yapabilirsiniz muavine 50-60 lira verdiğinizde her türlü yardımcı olurlar
Otobusculer yemiyor acil trabzon a lastik göndermem lazımdı bagaj da yer yok dedi koltuğa koyacagim 120 lira mi aldı . Tanıdık olduğu halde
aynen onlar da gözünü açmış. arkadaş sormuş otobüslere de yolcu bileti 90-95 lira olan yere 125 lira fiyat çekmişler. çok yer kaplıyormuş güya. ulan ustuste koysan çapı 60 uzunluğu 80cm olur.
Anlaşmalı kargo şirketlerinde anlaşmadan anlaşmaya fiyatlar değişebiliyor abi. Biz n11 gittigidiyordan ürün satıyoruz sürat kargoyla anlaşmamız var istanbuldan Kayseri’ye 4 tane jant için 40 küsür Fiyat çıktı satın aldığım kişinin esnaf arkadaşının Aras kargoyla anlaşması varmış 30 liraya geldi jantlar. Ambar kargolar da ucuza geliyor bu arada. Bence tanıdık vs anlaşmalı kargoyla hallet abi
Ambarlardan da fiyat alın
ben izmirden sakarya ya tanesi 12 tl den fiyat aldım
SÜrat kargo üyelik kredikartı ilepaket alın 300tl lik 90*72*52 boyut 72 kg kargoyu 98 tl ye gönderdim eskişehir mardin arası
bu sürat kargo üyeliğini nasıldır? ön ödeme falan durumu mu oluyor yoksa üyelik alıp kargoyu göndermesek de olur mu?
Şaşmaz da Ankara kargo var çok uygun geliyor fiyatlar
Antalyadan Ambar ile 4 jant 2 lastik 40 tlye geldi.
kargokar diye bir firma var oda araç parçalarını baya ucuza yolluyor bulunduğunuz şehirde varmı diye bi bakın önce..