-
Scirocco 160 - Manual
Herkese merhaba,
Ds3 Thp aracımı sattıktan sonra bir de Tsi denemek istedim ve Scirocco aldım. Aracım 2011 model, 160 hp ve manual. Şuana kadar çok memnunum. Bobin, buji, yakıt filtresi gibi parçaları değiştirdim ve Motul 300v yağ koydum. Onun haricinde birkaç değişiklik yaptım;
-Rieger ön tampon eki
-Rieger marşpiyeller
-Supersprint 2,5" Downpipe + Borla Stype 2,5" ara borular + Custom Varex
-Custom karbon filtre kiti
-Namistain yapımı coilover + arkalar eibach 5 cm
-Defi boost saati
-Forge Short Shifter
-
-
Maşallah , tek eksik ön arka spacer bence.
-
Tampon eki falan sevmem yakıştıramıyorum ama rengi çok fena maşallah
-
ilker's garage sosyal medya hesabında görüyordum aracı maşallah kazasız belasız. marşpiyelleri bende sevemedim.
-
Hayırlı uğurlu olsun. Aracın rengi çok iyiymiş, sunroofu ve interlagos jantı olsaymış fena olurmuş.. Ön ek neyse de yanlardaki ekleri ben sevemedim.
-
rengi güzel, maşallah ...
-
çok güzel renk,siyahla da efsane kombin olmuş
-
güzel olmus masallah ancak bir rocco sahibi olarak tavsiyem egzosları 4 le, jantları 18 yaparak degistir. Birde spoiler düsünebilirsin. Zaten iki cesit var, R cup spoileri cok gereksiz buldugum icin diger model daha sade ve basarılı. Yanlız 5 lik yaya göre arka taraf fazla düsmemis. Bende ön arka full press daha düsük duruyor.
-
-
maşallah renk çok iyi , ekler katliam
-
ekler yerine 18 interlogos jant olabilirdi maddi duruma göre kaliteli bir coilover (kw), oem mercekli far. , forge dv(şart) , işinde marka bir firmaya yazılım duruma göre intercoller falan diye devam ederdim. Allah kaza bela vermesin.
-
Normalde tampon ekleri çok çirkin gelir hiç hoşuma gitmez fakat aracınıza çok yakıştırdım, maşallah..
-
Beyaz renk görmekten sıkılmıştım, şöyle renkler görünce mutlu oluyorum gerçekten. Ds3 de çok güzeldi, iki araca da maşallah.
-
Sade ve şık. Kaliteli bir jant değişimi güzelliğine güzellik katar.
-
Güle güle kullanın. Hangisi daha keyifiydi peki ?
1.6 thp lerin eksoz sesi sanki 1.4 tsi dan daha iyi gibi :)
-
Rengi fena, maşallah. Ama tek eksiği bence de spacer :) Kazasız belasız günlerde kullanın. :)
-
Maşallah, renk ile siyah parçaların uyumu çok güzel olmuş. Arka tarafta sanki spoiler ve 4 çıkış eksoz eksik gibi :)
-
Renk bu kasadaki en güzel renk bence kazasiz belasız
-
Güle güle kullanın. Renk indium gri sanırım. Aynı model ve renkte dsg olanını almıştım. O zamanlar scirocco buluşmalarında dahi dikkat çekiyordu. Ağırlık beyaz olduğu için.