Dynatech Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle bu devirde ve bu ekonomik şartlarda ; usd nin neredeyse 4 tl olduğu dönemde böyle bir işe cesaret ettiğiniz için sizi tebrik ederim. Ben kurun 1,75 tl olduğu dönemde yapmışım, şimdi baktım da aynı listeye bugünki kurla korku filmi gibi :) Swap hangi araca yapılırsa yapılsın gerçekten bilgi, zaman ve imkan gerektiren birşey. Genel kanı youtube videolarında göründüğü gibi kolay, at motoru akşama marş bas bitsin şeklinde maalesef, ancak bu buzdağının görünen bir yüzü bile değil aslında. Ha bu şekilde yapılan araçlarda varmı, tabiki var ama insanın içine sinmesi ile alakalı .Hangi araca yapacaksınız, nerede yapacaksınız ve parça temini gibi ayrıntılar :) surecin zevk mi yoksa işkence mi olduğuna karar verdiriyor. Ve swap yaptım bitti artık hiç ellemeden bineyim günlük gibi bir fikir hayal oluyor. Sürekli ilgi alaka gerektiren bir araç oluyor swap yaptığınız araç. Sizde heves ettiğinize göre sürecin bu kısmı size sıkıntı yaratmaz zaten. Ben Eg kasaya yapmıştım 2012 yılında, halen kullanıyorum hem günlük hem pistte. Ben pist odaklı yaptığım için ona göre parça sipariş etmiştim. Siz ne amaçla yapıyorsunuz bilmiyorum blog a baktım daha yeni tabiki birşey göremedim ama elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım. Benim cevabını bulamadığım cok sorun sıkıntı olmuştu zamanında, soracak kimse yoktu :)
Şimdiden bol şans ve sabır diliyorum..Allah hayırlısı ile keyifle gazlamak nasip eder inşallah.