megane2 boya bakım pasta cila ve iç temizlik
Öncelikle herkes iyi forumlar.
Siyah renk megane2 araç sahibiyiz 10 aydır. Aracın boyasına bakımına önem veren biri olarak boyanın durumu pek içime sinmiyor. Her ay düzenli cila ve yıkamalardan sonra hızlı cila uygulasamda boya durumu iyi olmadığı için hoşuma gitmiyor. Şimdi sizlerden öneri bekliyorum.
Eniştem yıkama işi yapıyor boya bakım ve korumada var pasta cila uygulama var güzel işler çıkarıyor. Ama listesi hoşuma gitmiyor, sanayi işi pasta cilada kullandığı malzemeler ucuzluk iyi olarak tabir edilen kısımda ise meguiars malzemeler kullanıyor ama bu forumda gördüğüm kadarı ile ondan daha iyi olan malzemelerden bahsedilmiş. Bende bunun üzerine malzemeleri kendim temin edip işlemi ona bırakacağım. Sağolsun mahallede çok amk spor gazetesi mevcut. Arabanın sol tarafı çizikten haritaya dönmüş. Bunları bir kaçı derin rütuş isteyecek türden. Rütuş işlemi pasta cila işleminden sonra mı önce mi yapılmalı bu işlem için boyacıma vereceğim aracı.
Ulaşım açısından çok zor olmayacak ve bütçeyi çok sarsmayacak(total pasta cila kil ve ped) için ütopik bir rakam çıkmadan tavsiye edebileceğiniz markalar var mı?
Birde tavanımızda güneş yanığımız mevcut. Dökülme başlamamış vernikte ama beyazlamalar mevcut. Sadece tavana seramik uygulayıp parlak plasti dip ile kaplamayı düşünüyorum. Sizce uygun olur mu? Seramik istememin sebebi ise boya katmanı üstünde oluşturacak olduğu bir katmanla ilerde satmak istediğimizde veya yıpranma olduğunda söküm esnasında boyaya minimum zarar vermesi. ***** yanık olunca düzgün bir boyada söküm esnasında zarar vermeyen maddenin biraz tahrip edebileceğini düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar :cool: :heyoo: