süperloto nun 10. devirden sonra sanırım haftaya 30 milyona yaklaşacak bu kadar devir etmesi normal midir sizce ?
Printable View
süperloto nun 10. devirden sonra sanırım haftaya 30 milyona yaklaşacak bu kadar devir etmesi normal midir sizce ?
kesin ip var...
aşırı merak ettiğim konu. sayısal lotoyla 5-6 rakam var arasında ama sayısal loto en fazla 4 kere devrederken süper lotonun bu kadar devretmesi bana da garip geliyor.
değillllll
Ankara Newtown'a (Yenimahalle, bilemedin Çankaya) çıkartırlar pardon çıkar diyecektim klavyem sürçtü.
Bizim ofisteki durumumuz bu (temsili)
https://fthmb.tqn.com/RwAQyLqDV4wm90...0011712b02.jpg
Bana 30 m lazım o yüzden devroluyor, haftaya bana çıkacak. :D (ytd)
Avrupadaki milyon , milyar $ sayılsal loto ikramiyelerini duyunca , anladım ki bizim sayılsal lotomuz bile fakir :D devretmesi çokta ilginç gelmiyor
Feto muhabbetinden sonra gariban hayallerini bile çaldıklarıda cabası , bu yılki milli piyangonun yeniden Antalya - Murat paşa ve Ankara bir ilçeye vurması bonus ... Burası Türkiye :D
çıksın haftaya cuma sabahı 10 tane proje aracı konusu açıyorum...:D
Artık trtde yayınlanmıyor değil mi çekilişler?
normalde pek oynamazdım hile olduğu için ama bugün bende oynayacağım.
En masum yanından bir soru: Yılbaşındaki büyük ikramiyenin senelerdir çeyrek bilete çıkması,sadece bilet fazlalığıyla açıklanabilir mi? :) Konu "İyi yav,bu sene de dört kişi sevindi."den daha ciddi bence.
boşuna oynamayın bana çıkıcak :P