5 tl yi görür mü dediðimiz benzin 6.02 olmuþ hedef 10 galiba
Hakkari Akaryakıt Fiyatları | OPET
Printable View
5 tl yi görür mü dediðimiz benzin 6.02 olmuþ hedef 10 galiba
Hakkari Akaryakıt Fiyatları | OPET
En baþtan 10 tl olacaktý aslýnda,10 lira olsun zengin fakir belli olsun dedik.
Ne zaman duracak, kaç lirada duracak, ne zaman düþecek çok merak ediyorum. Bir ülke düþünün ki vatandaþý araba alýrken konfordan güvenlikten önce ne kadar yakar diye düþünüyor.
Elektriði suyu kaçak kullanan adamlar benzine mi 6 tl verecek ? Onu da bidonla kaçak alýyorlardýr
Edit...
Kaçakçýlýk yasal gibi dün izlemiþtim þimdi yazýnýzý okuyunca aklýma bu geldi. Birde kaçak elektrik,su kullananlara sayaç baðlandýðýnda askere taþlarla saldýranlar vardý.Daha çok örneði var bunun.
10 lira da olacak arkadaþlar merak etmeyin. Açýn bakýn eski baþlýklara bundan 3-5 sene önce 5TL ütopik geliyordu.
Eðitim yok üretim yok vizyon yok, her yýl böyle arta arta gidecek iþte.
Eðitim yok üretim yok vizyon yok
twitter hashtag i gibi mubarek
muz cumhuriyeti
Petrol eski fiyatlarina gelip biraz daha kur artti mi 10 lira zaten :)
Ordakiler daha biþey görmediler, yýllarca kaçak kullanmanýn bedeli yavaþ yavaþ alýnmaya baþlanýyor. Bu daha baþlangýç, yýllara yayýlmýþ bir proje var oranýn kötü insanýyla alakalý
biz burada arabalarýmýz yaktýklarý için konuþuyoruz ama asýl büyük resimi göremiyoruz ;
akaryakýta gelen zam " transportasyonu olan " her mal malýn maliyetini arttýrýr.
Kýsaca akaryakýta zam demek bütün mallara zam demektir,yani hayat 0.12 kuruþ daha pahalanmýþtýr.
kimse sormuyor neden zam yapiliyor? hayat neden pahali? 3 kurusluk araba verginin de vergisiyle beraber neden 10 kurus oluyor demiyor.
amk spor gazetesi butun marinalarda kacagin alasi donuyor istanbulda izmirde. devlet zenginin oyuncagina gelince vergisiz veriyor. turkiyeden nefret eden kibrisa gelince indirimli veriyor ama kendi vatandasina gelince basiyor vergiyi.
simdi sokaga ciksan neden boyle desen emin olun 10 kisiden 6si diyecek ki dis mihraklarin oyunu , katil amerika , feto yapiyor vs.vs. ulan dis mihraklara ne gerek var en buyuk mihrak icimizde.
yarin secim olsa gene bu yonetim basa gelecek deveyi diken insani skn hesabi. insallah benzin 20 tl olur o zaman gorurum ben hep 100 tl'lik aliyorum diyenleri..
ama gemicikler için kanal yapýyoruz
6 zaten çingene parasý gibi ya 5 olsun ya 10
çare hep 50 tl lik almak