-
34 ndl 90
-
Kazasız belasız günlerde kullan. Sanada hayırlı tezkereler.
-
dün kartalda önümden geçti jant hariç güzel duruyo..
-
Çok sık ve yapılan değişikliklerin yakıştığı bir araç. Güle güle kullan. Vazgeçilmez güzelliklerdendir. ilk bu işlere başladığımız araçlar.
Bi tane gaziosmanpaşada bi abimizde vardı 90 lı yıllarda arkada 4 302 bass 4 6985 vardı arka koltuk mdf den ileride duruyordu ne çalardı yaw.
-
farlar ve stopları orjınal dogan olsa çok daha guzel durucaktır,tayfun zamanına donersek sadece ah ah KGZ derim
-
masallah cok sık aracınız...
-
emeklerine sağlık bir kaç kere görmüştüm bu aracı gerçekten çok hoş çok iyi yapılmış abartıdan uzak kaliteli bir iş çıkmış ortaya helal olsun ;)
-
bu jantLara karşı benim aLerjim var :)
ama gerçekten çok hoşmuş aracın...maşaLLah
HayırLı tezkereLer...
-
Kazasız belasız;-) şafak kaç...:-D
-
Saolun Teşekkur Ederim Hepinize Farklı Projeler Var Ama Yapmaya İmkan Yok Şuan ***** Askerlik Ve Şahinde İlk Oldugunu Düşündügüm Bişey Var Birazdan Resimleri Upload Edicem...
-
jantlar nzm 88 gibi olsa daha cok yakısırmıs cok güzel duruyo onda ;)
diğer yönleri ile güzel arac kazasız belasız kullan hayırlı teskereler.
-
-
maallah kardesım cok sık ve sade bence. hayırlı teskereler
-
saol abicim teşekkurler...
-
-
öncelikle hayırlı teskereler. araban çok güzel olmuş, kazasız belasız kullan. arabanın konsol ve döşemelerinide abartmadan biraz daha güzelleştirsen çok daha iyi olur ;)
-
masallah kazasız belasız...
-
maşallah kardeşimin arabasına hayırlı teskereler :)
-
araç cok hosuma gıdıo yazın bursadakı tunıng showda baya ıncelemıstım muekmmel bı gorunutusu var allah kazadan beladan korusun hayırlı tezkereler