Foto mak. için lens almayı düşünüyorum ama bu iki lens arasında hangisini önerirsiniz aralarında ciddi fark var mıdır ?
Printable View
Foto mak. için lens almayı düşünüyorum ama bu iki lens arasında hangisini önerirsiniz aralarında ciddi fark var mıdır ?
bütçem varsa 1.4 diyafram değeri olanı alırdım ama en azından nikonda 1.8 ile aralarında hatırı sayılır bir fiyat farkı mevcuttu onun için bende 1.8 olanı alacağım yakın bir zamanda.
Bütce varsa 1.4 alabilirsin yanlız aralarında ciddi fiyat farkı var.
Bende zamanında gittim 1.8 aldım.
https://cdn.fstoppers.com/wp-content...Three-Jeff.jpg
1.8 ile 1.4 arasında dünyalar kadar fark var. Eğer imkanın varsa almışken 1.4 al.
Fotoğraf Makinesi | Fotografium.com
Buradan çok alışveriş yaptım bi sıkıntı da yaşamadım. İncele istersen.
Bende fiyat farkindan dolayi 1.8 tercih ettim. 2.el lense guvenemedim acikcasi :)
İmkan varsa 1.4 al. Fotografium.com'dan ben de ürün aldım sıkıntı yaşamadım.
aradaki fiyat farkına tamron 17-50 f2.8 alınabılıyor. 1.4 alana kadar 2 objektıfım olsun derdım.
Mümkünse 1.8 STM alın videolarda da kullanışlı olur 1.8 yeterli olur diye düşünüyorum.
Aradaki fiyat farkına Tamron 17-50 f2.8 alınır denmiş şuanda o lensi kullanmaktayım crop sensörlü makinelere alabileceğiniz en iyi lensler arasındadır.
Ne cekeceksin? Hangi body?
hatta Yongnuo Yn50Mm F1.8C bakabilirsin daha uygun fiyatlı en azından dener bakarsın.