Son dakika... Turcoin dolandırıcılığında flaş gelişme! - Haberler | Sondakika
inþallah buna da para kaptýran yoktur aramýzda...
Printable View
Son dakika... Turcoin dolandırıcılığında flaş gelişme! - Haberler | Sondakika
inþallah buna da para kaptýran yoktur aramýzda...
ben daha yeni duyuyorum hangi ara oðrenip para kaptýrýyorlar hayret :D
Kaynaklar 1 milyar TL veya USD diyor. Televizyonda Bitcoin 2009 yýlýnda cýkmasýna ragmen "2006 yýlýnda yuklu miktarda Bitcoin aldým" diyen adamdý bu sanýrým.
"...örneðin 15 bin TL’lik paket alan kiþinin aylýk kazancý 2 bin 500 TL olurken, en yüksek tutarlý paket olan 46 bin 500 liralýk paket alan kiþinin aylýk kazancý ise 7 bin 750 lira olacaðý belirtildi."
Bedava peynir...
E hani akçemi sikkemi ne cýkacaktý. Turcoin cýkmýþ bide 1 milyar dolandýrmýþlar. Ülkede para kaptýrmaya hevesli kiþiler olduðu sürece dolandýrýcalarda daha profesyonel ve hýzlý oluyorlar demekki.
Bunlar cevirmeyi becerememis, ilk turu toplayip kacmaya calismislar, oysa ilk turun paralari yem olmaliydi, insanlar birbirlerine 'acaip para kazaniyorum bacanak' demeliydi, yapmayin etmeyin dendikce, bunu diyenler salak yerine koyulup sisteme daha fazla para girmeliydi, cok acemi cikti bu denyolar!!!
Müstehak. Valla müstehak :)
Yeni katýlanlarýn parasý ile eskilerin parasýnýn ödendiði sistem iki hafta kadar önce týkandý. Üyelere ödeme yapýlamadý. Þirket merkezine ulaþamayan çok sayýda üye, dolandýrýldýklarý iddiasý ile paylaþýmlarda bulunuyor.
:D
o deðilde gene biz bulamadýk bole biþe baþkalarý buldu ahah
Ya geçen teyzemin bir komþusu böyle bir þeyden bahsediyordu arsasýný falan satmýþtý yapma etme dememe raðmen
bak þu kazanmýþ kapýda arabasý var sizde girin diye yalvarýyordu bana ve teyzemlere bitcoin tarzý birþeydi
eðer buysa dur gidip bir akýllý sensin diyeyim.
desenki su gariba 3 kurus verin 40 tane seytanlik yaparlar boyle islerede baliklama atliyorlar.
Bunlarýn haberi gazetede ilk yayýmlandýðýnda bizim bir arkadaþ söylemiþti, "daha önce bilmemnerede dolandýrýcýlýk suçlamasý ile böle böle olan adamlar kurmuþ" diye... Watsap grubunda konuþmuþtuk. Böyle olacaðý belliydi yani ta baþtan.
Ben de dolandýrýcýlýk iþine gireceðim ya... Bi call center kurup, hattýnýz paranýz teröre karýþmýþ, fetö olmuþ, þu olmuþ bu olmuþ, sat amcacým evini getir paralarý diyeceðim. Halen yiyor neticede...
Ulkede bukadar mal varken keriz kotasini doldurmak zor tabi.
Bunlarada buradakiler yetmemis almanyadakileri silkelemisler :D
FETO yalanıyla 511 Almanı 7 milyon euro dolandıran 11 kişiye gozaltı