Opel Corsa D ses sistemi hakkýnda
Arkadaþlar merhabalar.Aracýma bu aralar biraz daha aþýk olmak manasýnda çalýþmalar yapýyorum.Ýstediðim özellikleri söyleyeyim.
Aracýmýn ön kapý hoparlörleri 16 cm.Kasnakla 17 cm. de uydurabiliyormuþ.
Bir amfi,1 takým comp,1 subwoofer düþünüyorum.Aracýn kapýlarýný sallayan,tavanýný esneten bir ses sistemi deðil sq tarzýnda bir sistem istiyorum.Sormak istediðim þeyleri sýrayla sorayým.
Þu tarz bir paket sistem alýp direk kullanayým mý? ( %60 civarý sol kulaðýmda da iþitme kaybý var.:o )
Clifford Set 804 4500 Watt Oto Muzik Sistemi Paketi | Kalite Yeri
Veya paraya biraz kýyýp gerçekten arkama bakmayacaðým bir sistem mi kurayým? (Aracýmý kesinlikle satmayý düþünmüyorum.)
2. seçimimdeki ürünler ise þöyle.
Komp: ROCKFORD FOSGATE R165-S 80 WATTS PEAK - SENCAN SOUND - USA - Hoparlor Hoparlor Ýlanlarý sahibinden.com'da - 476105456
Amf: ROCKFORD FOSGATE R300X4 - SENCAN SOUND FARKIYLA KALITE - Yedek Parca ve Aksesuarlar sahibinden.com'da - 476054675
Sub: ROCKFORD FOSGATE R1S4-10 - 200RMS -- SENCAN SOUND --- USA - TR - - Hoparlor Hoparlor Ýlanlarý sahibinden.com'da - 476117521
Not: Açýkçasý 2. sistemden yana gönlüm kayýyor.Ancak bu subwoofer kabini iþine çok takýlýyorum.Bütün ölçülerine varýncaya kadar çýkardým.Çizimleri vs. elimde var.Portsuz bir mini kabinde olacak.Ancak bulunduðum yer taþra.Bu kabin maliyeti sizce nasýl olur? Sizlerin yorumlarýna göre hareket edeceðim, güzel bir sistem olsun istiyorum.