Arkadaşlar merhaba,
Benim golfün ön camını değiştirmek istiyorum, çokça taş izi ve ufak bir çatlaktan dolayı. Kasko poliçem yılda 1 kere hasarsızlığı bozmadan değiştirme izni veriyor. İşini iyi ve temiz yapan yer konusunda nereyi tavsiye edersiniz ?
Printable View
Arkadaşlar merhaba,
Benim golfün ön camını değiştirmek istiyorum, çokça taş izi ve ufak bir çatlaktan dolayı. Kasko poliçem yılda 1 kere hasarsızlığı bozmadan değiştirme izni veriyor. İşini iyi ve temiz yapan yer konusunda nereyi tavsiye edersiniz ?
Atatürk oto sanayi sitesi
Tanzer cam film,veya Gençler oto cam film.
İkiside işinin ehlidir.
İkitelli Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesinde Olimpia diye bir yer var, ben orada değiştiriyorum. Bu arada kasko firmanız sizin seçmenize müsade ediyor mu onu bir öğrenin sonradan sıkıntı yaşamayın.
Yetkili servisler orjinal cam ile değişim yapıyor, özel servisler yan sanayi cam ile değişim yapıyor. Kaskonuz neydi ?
Kasko Anadolu Sigorta, size Cam hasar notunu aynen yazıyorum.
Camın tamirinin mümkün olmaması yada değiştirilmesinin talep edilmesi durumunda ise anlaşmalı cam servisinde gerçekleşecek 1 adet logosuz cam değişimi hasarsızlık indirimini etkilemez.
Anlaşmalı cam servislerinin haricinde gerçekleştirilen ilk cam değişiminde %25 muafiyet uygulandığı takdirde bu değişim hasarsızlık indirimini etkilemez.
Benim bu cümleden anladığım;
Cam;
Orj olmayan ile anlaşmalı serviste değişirse hasarsızlık etkilenmez
Orj cam ile değişip ücretin %25'i araç sahibi tarafından ödenirse hasarsızlık etkilenmez
Orj cam ile değişip ücretin tamamı kaskodan ödenirse hasarsızlık bozulur
2-3 gün olayı evrak işlerinden dolayı mı? hani eksper gelmesi vs filan mı var? yoksa işçiliği mi sürüyor o kadar?
sanayide kurumadan bant çekip yolluyorlar ama servis kurumasını bekliyor bant ile yollamıyor kaçak testi yapıyor. fiat servisinde 1.5 gün üzerine teslim almıştım aracı
araçta yağmur sensörü var mı? Ona dikkat edin. Benim xtrail yan sanayi değiştirdim. sensör ünite çalışmadı cam değişim sonrası. sıfırı 1050tl. serviste değiştirseydim hem cam hem sensör ünite değişecekmiş kaskodan.