Herkese selamlar :)
Bu haftaki konuumuz FN2 TypeR, Aracn ekstralarndan ksaca bahsettik ufak bir inceleme videosu ektik,
iyice kt yorumlarnz iin imdiden teekkrler, hepsi gelimem iin deerli :)
Herkese yi seyirler, teekkrler :)
YouTube
Printable View
Herkese selamlar :)
Bu haftaki konuumuz FN2 TypeR, Aracn ekstralarndan ksaca bahsettik ufak bir inceleme videosu ektik,
iyice kt yorumlarnz iin imdiden teekkrler, hepsi gelimem iin deerli :)
Herkese yi seyirler, teekkrler :)
YouTube
nos olmasna ramen ara gitmiyo
nce sahibinden'e sonra tech'e konu amak farz oldu sanrm :)
Araba 1 aydir keyfi olarak ilanda zaten. Nos basldnda araba evrim geiriyor zaten.Araba kendini kantlam bir fn2 dir. Nam dier Boykar typerdr. Maallah.
Baslikta belirgin bir sekilde nos yazilinca nos basilmis bir kadran videosu beklemedim degil.
Gzel video teekkrler..
te mesela bu durumu bal bana geliim ynnde bir eletiri olarak alrm ben olsam..
Nos hazr / hazr deil / konu balnn yaratt beklenti / satlk ilan ile zaman akmasnn getirdii alg vb..
Bala Nos yazmamn sebebi aracn setup'undan bahsettiimiz iin balkta da belirtmem gerekir, alg olutursun diye bu zellikle yazmadm o bal.
Aracn sahibi deilim ben video ekmeye gittim, Ara sahibi ilan am amam benim videomu ilgilendirmiyor, bu sebepte bir alg oluturmas ho olmam
Ara sizin olmayabilir , ilan da tabii ki siz amadnz ama alg dorudan sizi ilgilendiriyor
Bu mecra zerinde profesyonellemek istiyorsanz baz prensiplere dikkat etmenizi naizane tavsiye ederim
rnein , biri sizden aracnn videosunu ekmenizi istediinde baz artlarnz olmal , mevcutta satlk ilan var m , ya da sizin videodan sonra ilana koyacak m? Bunlar varsa veya sizden sonra olacaksa sizin gerek emeiniz ile ortaya kacak olan video , o aracn sahibinin sat aksiyonuna alet olur ki byle bir amacnz olduunu zannetmiyorum
(Ha tabi bu arada bu tarz videolarn sata destek amal konumlandrlmas da olabilir , bu da farkl bir fikir tabii, sayg duyarm, yurtdnda rnekleri var , videolu sat vs)
Konumuza dnersek , kendi tarznz ve prensiplerinizle ortaya dier kiilerden ve rneklerden fark yaratmanz mutlaka lazm
Bunun iin de sadece ekim kalitesi deil , kullanlan cmleler , ifadeler , mekanlar , aralarn seimi gibi konular da ok ok nemli
lk bata bahsettiim alg meselesi ise dediim gibi , sizin tm emeklerinizi zirveye de tayabilir binlerce benzeri olan dierlerinin yanna da..
yi ve kt yorumlar beklediinizi , geliim iin gerektiini sylemisiniz , bu bahsettiklerimi de bu erevede deerlendirin ltfen.
Baarlar ve kolaylklar dilerim.
Öncelikle çok teşekkürler,
Evet dediklerinizde sonuna kadar haklısınız, ama o dediğiniz prensiplere girmek için haftada en az 3 video teklifi gelmesi gerektiğini düşünüyorum (ki haftada bu dediğim sıklıkla video çeken büyük kanallarda bile ilanda olan araçları oluyor), neden diyecek olursanız tamamen kendi çabalarımla tanışlarımdan rica yöntemi ufak videolar hazırlıyorum, bu konumda iyi yerlere gelebilmek için her hafta en az bir adet video atmam lazım, bu cidden zor bir konu haline geliyor, araç bulmak, bütce hazırlamak, gidip videoyu çekmek ve kurgusunu yapmak.
Bu sebeplerden ötürü beni daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum şuan için, yaşınızda büyük, benden kat ve tak daha tecrübelisiniz, ben videoları çekerken veya çektikten sonra aracın ilanı açılırsa, 'ilan için video çekilmiş düşüncesi' aklımın ucundan bile geçmedi
Yeni açılmış ve gelişmek için çabalayan bir kanalım, her videoda farklı farklı tarzlar deniyorum ve kendime en uygun tarzı araştırıyorum aslında, bu denemeleri yaparken sizlerin yorumlarına göre hareket ettiğimde oluyor, emin olabilirsiniz.
Aslında daha çok video ile ilgili kötü yorumları bekliyorum açık konuşmak gerekirse, çünkü kötü yorumlar ile nerelerde hata yaptığımı ve bu hatayı nasıl giderebileceğimi farkettiyorlar,
tekrardan çok teşekkür ederim yorumlarınız için
ncelikle ok teekkrler,
Evet dediklerinizde sonuna kadar haklsnz, ama o dediiniz prensiplere girmek iin haftada en az 3 video teklifi gelmesi gerektiini dnyorum (ki haftada bu dediim sklkla video eken byk kanallarda bile ilanda olan aralar oluyor), neden diyecek olursanz tamamen kendi abalarmla tanlarmdan rica yntemi ufak videolar hazrlyorum, bu konumda iyi yerlere gelebilmek iin her hafta en az bir adet video atmam lazm, bu cidden zor bir konu haline geliyor, ara bulmak, btce hazrlamak, gidip videoyu ekmek ve kurgusunu yapmak.
Bu sebeplerden tr beni daha iyi anlayacanz dnyorum uan iin, yanzda byk, benden kat ve tak daha tecrbelisiniz, ben videolar ekerken veya ektikten sonra aracn ilan alrsa, 'ilan iin video ekilmi dncesi' aklmn ucundan bile gemedi
Yeni alm ve gelimek iin abalayan bir kanalm, her videoda farkl farkl tarzlar deniyorum ve kendime en uygun tarz aratryorum aslnda, bu denemeleri yaparken sizlerin yorumlarna gre hareket ettiimde oluyor, emin olabilirsiniz.
Aslnda daha ok video ile ilgili kt yorumlar bekliyorum ak konumak gerekirse, nk kt yorumlar ile nerelerde hata yaptm ve bu hatay nasl giderebileceimi farkettiyorlar,
tekrardan ok teekkr ederim yorumlarnz iin