Arkadaþlar merhaba;
Ýlandaki aracý bilen tanýyan,durumunu bilen varmýdýr alýnýrmý?A4 1.8t 2000 model
Audi / A4 / A4 Sedan / 1.8 T / ACELE 2000 MODEL A4 1.8 TURBO TİPT. sahibinden.comda - 622192747
Printable View
Arkadaþlar merhaba;
Ýlandaki aracý bilen tanýyan,durumunu bilen varmýdýr alýnýrmý?A4 1.8t 2000 model
Audi / A4 / A4 Sedan / 1.8 T / ACELE 2000 MODEL A4 1.8 TURBO TİPT. sahibinden.comda - 622192747
motorunda problem yoksa eðer, 10bin yer gibi bir görüntüsü var çiçek yapmak için. bu arada min 10.
bu tamamen sizinle alakalý. derilerinin þuan ki hali içinize siniyorsa masraf düþer. çiçek gibi yapayým dersen o döþemeler yenilenmeli. dýþ boya durumu benim içime hiç sinmedi açýkcasý.
yani eðer alan ben olsaydým, döþemeler kaporta boya iþçilikleri diðer ince detaylar v.s derken çiçek gibi yapmak için 10+ para harcardým. tabi ki hiç biri acele deðil peyder pey yapýlabilir.
alan umursamayan biri olursa ufak tefek belki 1-2 bin lira harcayarak uzun süre de binebilir bilemiyorum. bu kiþiden kiþiye deðiþir. ancak çiçek gibi yapýcam dersen bu araç bir audi eskisi yenisi fark etmez, parçalarý euro. yan sanayi parça tavsiye edilmeyen bir araç.
Kategorisindeki en ucuz ilan. Km 400bin, þanzýman otomatik. Genel görünüm olarak yorgun duruyor. Eðer illa A4 1.8T tercih edecek olsam bu aracý tercih etmezdim ya da baþka bir modele yönelirdim.
kabataslak
iç döþemeler bence mutlaka yenilenmeli , döþemeci fiyatlarýný bildiðim için minimumun minimumu 3.000 lira tutar diyorum.Bunun süngerleri vs de var tabi.Onlarý de eklemek lazým.
Kaporta zaten görüldüðü üzere içler acýsý.Üstün körü boyatsanýz bile 2-3 lira çok çok rahat gider.
Þanzýman düz olsa bi nebze diyeceðim fakat deðil.18 yaþýndaki bir otomobil.400 bin km olmuþ,belki fazlasý var onu da bilemezsiniz.Motor lpgli.
Audi'nin parçalarýný gözünüzde euro olarak canlandýrabilirsiniz.
bulaþmayýn diyorum
Arkadaþlar çok haklýsýnýz,2000 model quattrom vardý sattým,Çok güzel bir araçtý o araçtaki sürüþ keyfini bulmak çok zor,fiyatý uygun gördüðüm için tavsiye istemiþtim.
ZF þanzumanýyla 400k km'lerde sizi gerçekten çok ama çok üzer. Muhtemelen benzin döküp yakarsýnýz
Bu arabayý hatýrlýyorum sanýrým, ya da yine ayný siyah ve 34 plakaydý Ankara'da. Or-An taraflarýnda satýlýktý, baya ilanda kalmýþtý, 20bin lira falan olarak. 2 tane ayný kasaya bindikten sonra özlemle ilanlara bakarken görmüþtüm 4-5 sene önce :)
Ama o zaman bu kadar yorgun durmuyordu, o yüzden aslýnda alýnabilir demiþtim.
Niye vazgeçtim net hatýrlamýyorum ama kaporta durumuydu sanýrým.
Otomatik olmasa yine de alýnýr ama otomatik bu kilometrelerde eli kulaðýnda.
sol far kalk gidek diyor sag far mok yeme otur diyor...