İnternette topiklere bile denk geliyorum, ya garip bi elektrik çarpılması oluyor son günlerde. Arabadan inince, evdeyken laptop başındayken, bazen hanıma dokunuyorum anında çarpılıyoruz. Olan var mı ? bunun önüne nasıl geçicez bilmiyorum
Printable View
İnternette topiklere bile denk geliyorum, ya garip bi elektrik çarpılması oluyor son günlerde. Arabadan inince, evdeyken laptop başındayken, bazen hanıma dokunuyorum anında çarpılıyoruz. Olan var mı ? bunun önüne nasıl geçicez bilmiyorum
Valla ayni bizde de. Bir iki haftalik mevzu. Catir patir resmen
aynen dıj gucler mi acaba yine :D
Toprağa basın çıplak ayakla
Giydiginiz kiyafet , ayakkabi , arabanin dosemesi vs ile alakali. Yunlu oluncami neydi statik elektrik uretiyordu surtunme ile. Bunuda vucut ustunde tutuyo iletken bisiye dokununcada cat. Namissiz 220 gibi vuruyor sanki :)
POlenler tozlar falan statik elektrik yaratıyodur.
Bi skntı var herhalde şehir elektiriginde statik elektrikle olcak iş değil yani yünlü şeyler falan.
Geçende ben yemek yerken kaşıktan elektrik çarptı elimden düştü kaşık. Bazende evin elektriği gidip geliyor böyle saniyelik flan.
Mutant istilası?
Dış mihrakların bize verdiği elektrik yükü dolayısıyla olan olay :D
Aynen bu ara arttı bu olay. Havadaki elektrik yükünden olabilir.
1 haftadır bendede felaket var.Mevsim veya havasal birşey yüksek ihtimal bro.
Seçim stresi imiş
Herkes sinirli idi
13 nisana kadar devam eder duruma göre daha çok simseklenebilir
:beuj:komple teorisi: HAARP :icon_wack Denizli Acıpayam ilçesinde ardı arkası kesilmeyen depremler :scared:
Ben arabadan inip de kapıyı kapatmak için dokununca hep çarpılıyorum ya... Bana hep oluyordu yani... Korkuyorum kapıya dokunmaya...
Ciddi anlamda istanbula yerleştiğimden beri karşılaştığım bi durum. Arabanın kapısını kapatamıyorum,işyerinde kapıyı elle açıp odadan çıkamıyorum falan saçmasapan bi durum. Toprakla temas etmek gerekiyor tek çözümü bu ama şu yaşa geldim ilk defa bu kadar yoğun.
valla 1 haftadır aynı durum hanımla bende de var. Ev Çukur dizisine döndü sürekli çatapat halindeyiz