Antalya havaalanindan kas’a en ucuz sekilde nasil gidilir? Bu arada ucak biletini aldim aslinda dalaman’dan daha yakinmis, onun da ucak fiyatlari 2 katiydi antalya’nin.
Printable View
Antalya havaalanindan kas’a en ucuz sekilde nasil gidilir? Bu arada ucak biletini aldim aslinda dalaman’dan daha yakinmis, onun da ucak fiyatlari 2 katiydi antalya’nin.
Havalimanindan otogara servis vardir illa ki. Otogardan da kasa giden ilce otobusleri vardir. 3 saat civari bir yolculuk yaparsiniz.
Antalya havalimanı iç hatlar terminalinden çıktıktan sonra sol tarafa dönüp , Antray ( tramvay)'ı kullanarak otogara gidebilirsiniz. Yaklaşık 50 dakika kadar sürmekte. Sonrasında Kaş otobüslerine otogardan binebilirsiniz.
Hava alanının içinde tranvay var ona binersen otogara kadar gider ordanda kaşa geçersin en hesaplısı.
Transfer firmaları var istersen internetten fiyatta veriyor uygun çıkar belki ?
Çok teşekkür ederim, araba kiralayamıyorum çünkü dönüş Dalaman'dan. Transferler en az 520 tl ye buldum şuana kadar. Otogara gidip servise binicem gibi duruyor.
gidişi de dalaman alaydın keşke. dalaman sanki daha yakın kaşa
Dilersen antalyadan transferci vardı arar sorarım ne kadar istiyor diye
antalya havalimanından arac kiralayıp aynı aracı dalaman havalimanına teslim edemez misin ?
Farklı tatlar seviyorsan Retro Bistro'yu tavsiye ederim.
Dana Yanağı konusunda çok ama çok iyiler. Patlıcanlı creme brulee tatlısı efsane
Retro Bistro - Antalya, Kas
Makarna çeşitlerini seviyorsan Spaghettici de güzel bir seçim olur. Deniz mahsüllü bomba :)
Spaghettici - İtalyan Restoranı