Pert / Kazalı araç satım vs
Selamlar
Pert olmuþ bir aracým var.Aracým kaskolu olduðu için yetkili servise çektirdim þuan orada duruyor.Sigorta firmasý ile görüþmeler devam ediyor fakat red cevabýnýn gelmesi an meselesi.En azýndan az önceki görüþmelerden aldýðým mesaj bu yönde.
Önemli bir bilgi vereyim mutlaka benim gibi bir çoðunuz sallamamýþ yada sallamayacak olabilir. (Bu arada ehliyet eþimin)
Yeni alýnan ehliyetlerin arka kýsmýnda belirtilen bazý kodlar var.Kendi yaþadýðým olayýdan örnek vermek gerekirse
104. Sürücü kursunda otomatik vitesli araçla eðitime ve sýnava katýlarak sertifika alanlar sürücü belge sýnýfýna uygun sadece otomatik vitesli araçlarý kullanabilir.
42.01. Arka görüþ için uyarlanmýþ cihaz
42.03. Yan görüþ saðlayan ek iç cihaz
42.05. Kör nokta görüntüleme cihazý
Kaza yapýlan araç otomatik vites fakat 96 model olmasý sebebi ile ne geri görüþ kamerasý nede kör nokta uyarý donanýmý yoktu bu donanýmdaki araçlarýn çoðu zaten yeni.Sigortanýn itiraz yaptýðý konular bunlar.Eþimin yabancý uyruklu vatandaþ olmasýna kadar gitti iþ :)
benim merak ettiðim durum resimden görüldüðü üzere bu araç adam olurmu? Olmazsa bu aracý bu þekilde kime nasýl satarýz
Bu iþten anlayan kiþiler bu tarz bir aracýn kaç para edeceði bilgisini verirse sevinirim
96 model otomatik 117,000 orjinal km sinde honda damlada bakýmlarý yapýlmýþ dönem dönem son bakýmýný ben yaptýrmýþtým.
kaza1 - Eksi Up
kaza2 - Eksi Up
kaza3 - Eksi Up