antalyalı bazı arkadaşlarımız pist için koşturuyor.belki bizlerinde bi yardımı olur düşüncesiyle sizlerlede paylaşmak istedim.
www.antalyayapististiyoruz.com
Printable View
antalyalı bazı arkadaşlarımız pist için koşturuyor.belki bizlerinde bi yardımı olur düşüncesiyle sizlerlede paylaşmak istedim.
www.antalyayapististiyoruz.com
herkez üçer beşer kere imza atmış çok ciddiye alınmaz bu heralde
gökhan sen görevini yerine getir.başkası bizleri baglamaz...
ben getirdim zaten ama ciddi bi iş olsun diye dedim
Bir Ankaralı olarak, heryerde adam akıllı pistlerin olmasını isterim fakat imzayla olucak işler değil bunlar. Ha yine faydası olur belki katılalım.:)
adamlar site açmış belediyeyle felan konuşulmuş.belki yardımımız dokunur.
bende ist / antalya hattın olarak mesajımı gönderdim yaz aylarında çoğunlukla antalyada bulunduğum için ;)
imza atan arkadaşlara teşekkür ederim ne diyeyim olursa eger bişey hepimizin pisti olucak.en azından icraat yapılmaya çalışılıyor.diger illerdende katılım olursa daha ciddi düşünülür emin olabilirsiniz...
katılalım çorbada tuzumuz bulunsun :)
en güzeli antalya büyükşehir belediyesine baskı yapmak seçim üzeri kesin yaparlar
acıkcası TriLyonLuk Pist projelerinin 3000 5000 imza iLe biLe oLucağini sanmiyorum genede imzamı attım kolay gelsin..
ya kazadan sonra mümkün deil gibime gelior ama yinede el ele vermek lazım
Antalyada bi pist projesi var zaten. Bkz:
http://www.auto-drom.com
Cok yakında Antalya demişler. Bunu belediyeler yapmaz heleki Antalya Belediye başkanlarını bildiğim kadarıyla hiçbirisi bu işle uğrasmaz
Attık Efe.İlk tur benim ona göre;)
umarım ıstegımız kabul olur ...... buarada bı kac arkadasımın adınada kayıldım oylamaya :D :)
inşallah bir pis sahibi olursunuz
umarım karşılığını alırsınız.
Fakat birşeyi merak edyorum. antalyada drag ya da yarış pisti için yeterli katılımcı ve seyirci desteği var mı? şimdi pist yapılır da yarışacak araç ve seyirci olmazsa işletilmesi imkansız.
Benim gördüğüm kadarıyla sadece ankarada ve istanbulda bu potansiyel var.
başkasının yanında böyle bişey söyleme ömer fazla degil 5yıldır en çok şampiyon olan pilotlar nerden çıkmış baksan yeterli...tr de ankaradan çok en çok seyirci olan şehirde antalya.sadece konuşmak için böyle şeyler söyleme ömer...istanbuldan miniksler ve cemal abiden baska katılımcı yok...ulusal kovalayan yok antalyadan heryıl 4 arac ulusal kovalar...istanbulun nüfusu 15milyon antalya 2milyon...