arkadaşlar bayadır aklımda ben carbon malzemelerimi kanat hariç boyatmayı düşünuyorum ne dersiniz bu konuda siyah beyaz gözume artık güzeL gelmemeye başladı iyi veya kötü yorumlarınızı bekLıyorum...
Printable View
arkadaşlar bayadır aklımda ben carbon malzemelerimi kanat hariç boyatmayı düşünuyorum ne dersiniz bu konuda siyah beyaz gözume artık güzeL gelmemeye başladı iyi veya kötü yorumlarınızı bekLıyorum...
abi satma ihtimalin için söylüyorum folyo geçir bence ;) ayrı satarsan karbonu diye.. ;)
abi ben istanbulda en güzel subaru seninkini bilirim hem gıdiş hemde yakşıklı bence yapma :(
Bence arac bu haliyle cok guzel duruyor, illa renk degisikligine gidilecekse de kaplama ile yapilabilir.. Maslak'taki Protac Arac Kaplama ile bir gorus derim..
Büyük bi değişiklik istiyorsan bence bütün carbonlardan kurtulup orjinal far ve stopla(beyaz sinyal) beraber daha sade bi lip yapılabilir.:p
http://img.photobucket.com/albums/v4.../eDSC_4275.jpg
Yapma bence ya, çok kötü olur. Bi de geri dönüşü yok diye biliyorum. Varsa da çok uğraştırır ve eskisi gibi olmaz.
boyama sat bence hiç gerek yok ama tabiki senin bilicegin iş, millet carbon ararken sen carbondan sıkılıyosun :):):) olurmu sulhi başkanım
orjinalleri tak sulhi dünyayı verdin o carbonlara sat bari orjinallerini takarız..
Sulhi sakın kıpraşma değişiklik istiyorsan başka birşeyler düşün araba bu haliyle 10 numara. hem başka yerlerde video, resim görünce tanımak kolay oluyor :D
Bence TRdeki en güzel GC8 ;)
Hic dokunma, carpılırsın bak :D
töbe nerden söledim tmm arkadaşlar beyaz siyah CARBONIUMMMMMMMMMM GC88888888888888 :D
sakın haaa aman haaa:)
Çok gereksiz olur valla :) Bozma efsaneyi bırak böyle kalsın
2 hafta kaldı benim araba boyadan çıkınca Carbon Marbon görmez gözün senin :D boyatırsın Satin Pearl White :D