altugkocer Nickli Üyeden Alıntı
Aynen öyle, bizim arkadaş apartmana yaklaşıyor evi giriş kat. Pencerenin önünde camdan içeri bakan birini görüyor böyle kapşonlu falan bi tip. Sonra bağırıyor, eleman kaçıyor bu da kovalıyor. Çıkmaz sokakta sıkıştırıyor, bir güzel dövüyor, yanlış hatırlamıyorsam kaburgası falan kırılıyor hırsızın. Sonra polis karakol vs. Hırsız darp raporu alıyor, mahkemede de ben hırsız değilim bir arkadaşımın evine benzettim camdan içeri bakıyordum diyor, tabi hırsız serbest bırakılıyor, bizim arkadaşa da verilen ceza paraya çevriliyor falan filan.
Birkaç sene önce bizim evin önünde eşimin arabanın camını patlatıyorlar, ruhsat vs. de arabada. Hırsız salağı da sadece teybe takılı flash belleği alıyor gidiyor, bagajı bile açmıyor. Güvenlik kamerasında da yüzleri falan gayet net. Sonra karakola ifade vermeye gittik. Polis dedi ki bıktık yemin ediyorum bunlardan, yakalayıp savcılığa evrakları götürüyoruz ama adamlar bizden önce bize el sallayıp çıkıyorlar dedi. En temizi kuytu bi yerde dövmek bunları dedi.