Yurtdışından Parça Getirmek Hakkında
Merhaba,
Yurt dışından güvenle otomotiv için parça satın alabileceğim ihracatçı firma tavsiyelerinizi bekliyorum. Aramızda daha önce kendisine kullanmak yada ticari amaçla parça getiren-getirten olmuştur belki diye foruma konu açmak istedim. Malzemelerin yurt dışı ve Türkiye'deki gümrük işlemlerini kendim yaptıracağım ve nakliyesini de kendim ayarlayacağım.
Parçadan kastım bilimum Tuning parçaları gibi (örn; Golf 7 gti tampon, gti far gibi) bu tarz parçalar için Çin'de güvenilir bir kaç firma bulabilirsem süper olur. Aslında Türkiye'de satılan malzemelerin(Tuning parçaları gibi) ana üreticisini bulmak istiyorum açıkcası. :)
Mesela mekanik parçalar(Örn;Turbo) için ise USA'dan Honeywell firması ile kontak kuracağım.
- Amacım malzemeleri getirip burada piyasanın biraz daha altındaki rakamlara satmak olacak, nakliye ve gümrük işinde olduğum için malzemelerin Türkiye'ye gelme maliyeti benim için biraz daha uygun olacaktır. Konu hakkındaki bütün tavsiyelerinizi ve daha önce bu işlerle alakadar olmuş herkesin tavsiye-önerilerini bekliyor olacağım
Şimdiden teşekkürler.