KUMHO TIRE, İstanbul - Turkiye
Merhaba arkadaþlar. Arabama oem jant aldým. Bu jantlar için 195/45/16 lastik alacaðým. Linkini atmýþ olduðum lastik modelini kullanan oldu mu aranýzda bilgi verebilecek olan varmý ?
Printable View
KUMHO TIRE, İstanbul - Turkiye
Merhaba arkadaþlar. Arabama oem jant aldým. Bu jantlar için 195/45/16 lastik alacaðým. Linkini atmýþ olduðum lastik modelini kullanan oldu mu aranýzda bilgi verebilecek olan varmý ?
195 45 17 sini kullandým geçen yaz o fiyat bandýnda çok güzel lastik hocam þuan falken aldým piþmaným keþke kumho alsaydým diyorum
4sene önce üzerinde kumho ecsta olan aracýmýn zýplama sorunu ile lastikçiye gittim. 2sinde tel atmasý vardý. birini de ben kaldýrýma vurunca yanaðýndan makas aldýk. öyle olunca 4ünü deðiþtir yoksa sýkýntýlarýn kesilmez dedi. O parasýzlýkta þansýma michelin pilot sport 3 aldým çýkma. üstünden çýkanlarý da durumunu belirterek çok ucuza verdim zararýmý azalttým...
Benzer bir durumu bir tanýdýðým daha yaþadý. Falken aldý memnun. Nexen ile sorun yaþayan tanýdýðým oldu o markaya da uzak duruyorum. e90 aracýmda dunlop fm800 sýfýr almýþtým çok memnun kaldým. arkalarý ps4 idi iyiydi. öyle sattým. þimdi f30da bitik potenzalarla yan yan geziyorum istemeden :D
2019 Haziran olmasý lazým hala kullanýyorum 195 50 R15 ölçüsünde.
Lassa Impetus Revolar vardý daha öncesinde ki gözüm kapalý al derdim iki farklý araçta daha kullandýðým için.
Þu an onu aratmýyorlar. Kýsaca memnunum. (Impetuslarý üretimden kaldýrmýþ olabilirler bulamadým hiçbir yerde)
birebir ayný ebatta lastik arayýsýndayým benimde radarda bu hs51. çok kýl bir ebat cok da pahalý bu ebatýn lastikleri bakalým ne yapýcam :)
Bende 195 50 15 dunlop ve falken arasýnda kaldým. Öven de çok sövende ama dunlop fm800 alcam gibi duruyor. 2020 üretim 300 TL tanesi
Falken piþmanlýktýr her arabaya bindiðimde bakýyorum belki bana öyle gelmiþtir diye bi ümit yok 5 para etmez :D baþa geldi çekicek haha
Dunlop SM Sport fm800 aldým bugün 195 45 16 ilk izlenimlerim gayet güzel :) kumho dan vazgeçtim