-
Teneke Spec! 34 EIH 77 :)
-
Kazasız belasız maşallah yeşil tenekede fena durmamış.
-
guzel guzel ama bıde basmak lazım :D
-
Alıntı:
Alican Nickli Üyeden Alıntı
Kazasız belasız maşallah yeşil tenekede fena durmamış.
valla hangi renk yapalım diye düşünüyoduk sarı yapcaktık sonra yeşile karar verdik ve sonuç :D saolasın eyw.
-
Alıntı:
vtecburhan Nickli Üyeden Alıntı
guzel guzel ama bıde basmak lazım :D
yeterlidir yaw :D zaten arkalarda ellenmemiş orjinal yayları var. kış geçsin biraz daha basarız :)
-
kazasız belasız kullanın..:)
-
böylede ii olmuş kazasız belasız Maşaallah
-
Masallah ;)
Yesiller arkada olsa daha iyi olurmus bence :D
-
Alıntı:
DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı
Masallah ;)
Yesiller arkada olsa daha iyi olurmus bence :D
saol Yavuz abi kafamız esti boyadık öyle :D arkalarıda boyarım belki
-
deişik güzel olmuş.... Şimdi German Style konusunda var tenekeleri ofsetli yapmışlar, sizde düşünüyo musunuz_? Borbetten sonra çok güzel durur ama güvenli mi değil mi tam bilmiyorum.... kazasız belasız...
-
kanka yeşiller fenaa olmuş ama hiç olmadı lastik hizası yap şu arabayı 10+10 durur
-
Alıntı:
ZaZy Nickli Üyeden Alıntı
deişik güzel olmuş.... Şimdi German Style konusunda var tenekeleri ofsetli yapmışlar, sizde düşünüyo musunuz_? Borbetten sonra çok güzel durur ama güvenli mi değil mi tam bilmiyorum.... kazasız belasız...
o jantlar bildiğim kadarıyla orjinal fabrika ama burda bulması imkansız. zaten kış için çıkardım jantları havalar düzelsin yine ofsetli bi jant takıcaz ;)
-
Fosforlu sarı yap hepsini..... Macunlu yeri boyatmışsın )
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
kanka yeşiller fenaa olmuş ama hiç olmadı lastik hizası yap şu arabayı 10+10 durur
kanka ***** hava şartlarından dolayı böyle :D ama havalar düzelince mıncıklıcam söz birazda üfleriz belki :)
-
Alıntı:
SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı
Fosforlu sarı yap hepsini..... Macunlu yeri boyatmışsın )
abi aslında fosforlu ama vernik atınca fosfor falan kalmadı üstüne bende keçeyle geçince hepten gitti fosfor :) macunlu yeri geçen hafta boyadık :)
-
kazasız belasız çok güzel duruyo :)
-
Alıntı:
desibel Nickli Üyeden Alıntı
kazasız belasız çok güzel duruyo :)
eyvallah saol :)
-
maşallah çok güsel olmuş valla kafa iyice çakılı olsa süper olur...
-
bence böle çok güzel yere basınca tam olur kazasız belasız cezasız sürüşler...