silinebilir.
Printable View
silinebilir.
hocam fotoğraf yüklemesi yaptınız mı ? yaptıysanız eğer fotoğraflar gözükmüyor
Maşallah güle güle kullan.
Lantis tasarımıyla cidden zamanın ötesinde bir otomobil.
hayırlı olsun
fotolar bende de görünmedi
foto. yohh :)
aracıda merak ettim
Hala göremiyor musunuz?
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin bi ara bende alacaktım son anda vazgeçmiştim kapıların direksiz oluşu çok hoşuma gitmişti. araç genel olarak derli toplu kasa ve iç olarak ama sizin elinizde oem halde daha güzelleşecektir eminim jantlardan sonra daha başka bir görünüm kazanacaktır keyifli sürüşler
Maşallah araç çok güzel duruyor konuyu merakla takip edeceğim
Bu arabayı çok seviyorum ya zamanla daha güzel olacaktır :)
Maşallah gerçekten zamanın ötesinde ve çok yakışıklı bir araç
Çok teşekkür ederim, keyifli forumlar hocam =)
Çok teşekkürler, biraz zaman ve nakitle güzel bir hal alması için uğraşacağım. =)
Eyvallah çok teşekkür ederim, ben de zamanın ötesinde olduğunu düşünüyorum. =)
323 ünde çok güzelmiş.renk efso.
nedense lantisi kırmızı hayal etmiştim.jantlarla hiç uğraşma en kısa zamanda jdm tarzı bişeylerle değiş derim.o direksiyon kılıfı hak etmiyor derim.
kazasız,belasız,cezasız günlerde bin.masallah aracına
İkinci gittiğim Lantis kırmızıydı (fotoğraflarda) gittiğimde mat pembemtrak bir araba karşıladı beni, vazgeçtim. Renge alışınca bu da hoş geliyor. 16' Enkei düşünüyorum ancak onun biraz daha zamanı var. Bu yüzden şimdilik gözüme hoş gelmesi için boyatacağım. Bunları satarken de işime yarar renk değişikliği. Direksiyon kılıfı ben aldığımda vardı, iş yoğunluğumdan ötürü bırakamadım direksiyonu kaplamacıya. En kısa sürede o işi de halledeceğim. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. :)
Maşallah gerçekten zamanının çok ötesinde bir araba. Bu paralara da alınacak en yakışıklı arabalardan biri benim gözümde.
Arabanın rengi de gayet hoş, gunmetal ya da bronz renk jant çok yakışır bu renge. ( Düz ofsetli Te37, Evo8, Rpf01)
Bilgisayarda duvar kağıdındaki görüntü gelecekten ipucu mu? :)