-
nette gezerken buldum sizce alınırmı?
-
-
Alıntı:
eser Nickli Üyeden Alıntı
geçenlerde gordum ılan ıcerıgınde oglum askere gıttı aracı satıyorum motor calısır dırımda ama hafıf satsıntılı calsııyor yazıyordu sımdı ıcerık degısmıs.
-
ewet biraz araştırmayla lz rs oldugunu öğrendim telefon numarası okanın babasının adına kayıtlı
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
çorlu dıyo ama adreste:soru:
-
kullanıcı bilgilerinde de ilan sahibi ismi yazmıyor :) çorlu yazıyorsa doğrudur diye birşey yok yakın yerler zaten birbirine
-
Alıntı:
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı
çorlu dıyo ama adreste:soru:
ewet o ztn beni şaşırttı ama 2. ilanda ki resim dırek lz rs in fotosu entresan bi durum :S
-
Alıntı:
kullanıcı bilgilerinde de ilan sahibi ismi yazmıyor :) çorlu yazıyorsa doğrudur diye birşey yok yakın yerler zaten birbirine
stp ve benden mi tırstı naaptı forumlara reklam olucak die.
bu araç lz rs olduguna göre 5 liradan fazla vermem
-
eheh bırak 5lirayı bn 1lira bile vermem :)
-
Geçmiş olsun ne diyelim.Hayırlısı olur inşallah.
-
Alıntı:
eheh bırak 5lirayı bn 1lira bile vermem :)
ahaha ben 3-4 senelik hukuka veriorum ztn onu yoksa o araba etmez o parayı,arabayı alalı 5000 km yaptı,5000 km de 6 defa motor yapıldı 2 defa baskı değişti,1 kere sanzuman ....
-
1.6 rte aracım var 1999 model uste 6 verirse takas dusunebilirm =)
-
Alıntı:
ahaha ben 3-4 senelik hukuka veriorum ztn onu yoksa o araba etmez o parayı,arabayı alalı 5000 km yaptı,5000 km de 6 defa motor yapıldı 2 defa baskı değişti,1 kere sanzuman ....
neler gelmiş böle başina ya.bunlarin dişinda kaportada bişy wardir.yazik olmuş :rolleyes:
-
arabanın sahibi kasap olunca başına gelenler normal
-
Alıntı:
abi kotuleme arabaıı :D üste 6.000 verrse ben alcm:D
-
Alıntı:
Brs_eg Nickli Üyeden Alıntı
neler gelmiş böle başina ya.bunlarin dişinda kaportada bişy wardir.yazik olmuş :rolleyes:
kaportada ahım şahım bişey yok bi kere liften arabayı cıkartırken kapı lıfte takılmıs çekiçle duzeltılıp 5 ytl lik sprey le boyanmıs o kadar
-
masraf nekdr çıkar acaba toplam ? yani 5 e bile alınsa kaç paraya mal olur sizce ???
-
Alıntı:
df274 Nickli Üyeden Alıntı
masraf nekdr çıkar acaba toplam ? yani 5 e bile alınsa kaç paraya mal olur sizce ???
o arabanın motor komple sokulup işin ehli bi usta tarafından tekrar toplanması lazım artık masraf ne çıkar bılınmez
-
kuzen bu sanayinin meshur rs'i degilmi:D bütün ustaların elinden gecen:D:D