AUDI A5 - 8T (2009-2016) -- Satin Alma Rehberi, Detaylar Hk.
Arkadaslar selamlar, yakin zamanda 8T-A5 almayi planliyorum.
Kasa tipi olarak en cok hosuma giden, 2007-2016 arasi, 8T kodlu A5 modellerinden: hangi motor tipi en sorunsuzdur? DSG ne durumdadir yoksa hic riske girmeden manuel mi tercih edilmeli? Alinirken nelere dikkat edilmedilir, kronikleri nelerdir, benimle paylasir misiniz?
Avrupa'ya tasiniyorum, oradan alacagim icin, lutfen sadece TR paket ve modelleri icin paylasmazsaniz sevinirim. (Almanya'dan import pek cok alternatif var, biliyorsunuz orada sifir donanimla, ilginc motor+sanziman secenekleri oluyor.)
Donanim tercihim yok ama kesinlike sunroofsuz ve tercihen xenon-led farsiz istiyorum. (Ne kadar az hareketli+elektronik parca, o kadar az problem mantigindayim.)
Yogun calisiyorum ve cok kisitli bir zamanim var. Maalesef arac tamiri/bakimi icin minimum zamani harcamak istiyorum, o yuzden en sorunsuz motor + sanzuman+donanim kombinasyonunu ariyorum.
Arac genelde h.sonu ve cogunlukla sehirler-arasi kullanilacak (kayak, balik tutmak, gol-evi, vs. ve/veya ulkeler arasi). 4x2 cok rahat isimi gorur diye dusunuyorum.