-
Tuning Istanbul 2006 Modified Car Pictures CNR EXPO
-
-
-
-
-
gitmeyenler için güsel bi arşiv..
-
ellerine sağlık, ama iyki gitmemişim :D
-
Zaten pekde gidilesi bir fuar değildi açıkçası bende sadece son dönemin arşivi bulunduğu için ve sunacağıma dair söz verdiğim için paylaştım sizlerle.Sadece Drift showuna gitmek için gitmiştim,resimleride zaten başka bir siteden buldum ben çekmedim.Devamı gelicek her gün 5parti sunmayı düşünüyorum,bu arada bir seferde 8resimden fazla sunamıyorum msj karakter sayısı Limiti geçtiniz diyor,bunun sebebi belli bir limitte olmasımı?Ayrıca bana özel bir durummu neticede yeni üye oldum zamanla yükselirmi yani o limit?
-
limit olayı yeden üyeye değişmiyor diye bviliyorum herkes eşit burda :P
bir de... sizce bu civic gerçekten ferrari taklidi mi? yoksa...
http://img341.imageshack.us/img341/1...bul04815fb.jpg
http://img374.imageshack.us/img374/7451/honda496wj1.jpg
not: C.E.M.'e tuning dünyasındaki üstün gazetecilik yeteneklerinden dolayı teşekkür ederim.
-
muhahahhah can
bende o dolapta pirinç olmalıydı hahahhahahhahhahha
-
nasıl o civicin sahibi kendi kendisine apaçi demiyosa o dolapta da pirinç sunmamaları normal :)
-
hahahhahahhha supper olm supper :D
-
dolabi istedm vermediler :D hafif çizikleri war:D
-
Alıntı:
C.E.M Nickli Üyeden Alıntı
dolabi istedm vermediler :D hafif çizikleri war:D
combo gaziemir migros mu orası dolabla tampon bomba zaten ya:D
-
yaw eşitiz tabikidede benim kastetmek istediğim sitenin yeni üyesiyim,ve niklerimiz altında belirtildiği gibi rütbelerimiz var dimi?neticede msj sayısı yükselince rütbelerde yükselior haliylen ;capish?_:)
-
quppish, but farketmez herkes 1 mesajla da 1000 mesajla da istediğini yapabiliyo :)
-
tmmdır sağolasın bilgilendirdiğin için;)ama genede çok az ya baksana parti parti sundum resmen ya,gerçi bana göre hava hoşta neticede msj kalabalığı oluyor başlıkta,neyse elimiz mahkum yapıcaz artık o şekilde...
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
gitmeyenler için güsel bi arşiv..
+1907 ama açıkcası ben hiç birini beyenmedim gereğinden fazla abartı war :)
-
ahaha koptum ya
dolap tampondan daha güzel:D