Printable View
Ald ' de tanıdığı olan varmı ? hiç bir türlü iletişime geçemiyorum firma ile ?
+90 (212) 337 55 00 Serhat Gözcü
Alıntı: DOHC Nickli Üyeden Alıntı +90 (212) 337 55 00 Serhat Gözcü Dur yanlış oldu, Bu teb arval için.
Alıntı: DOHC Nickli Üyeden Alıntı Dur yanlış oldu, Bu teb arval için. abi şöyle muhasebe , finans kısmında biri varsa çok iyi olur :D
Alıntı: CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı abi şöyle muhasebe , finans kısmında biri varsa çok iyi olur :D Linkedin üzerinden aradığınız departman yöneticilerinin iletişim bilgilerine ulaşmayı veya yazmayı denediniz mi :) Ben bir firmaya herhangi bir sebeple ulaşmak istediğimde bu yolla ulaşıyorum.
Alıntı: EOZDAG Nickli Üyeden Alıntı Linkedin üzerinden aradığınız departman yöneticilerinin iletişim bilgilerine ulaşmayı veya yazmayı denediniz mi :) Ben bir firmaya herhangi bir sebeple ulaşmak istediğimde bu yolla ulaşıyorum. bana biraz tanıdık , nazımızı çekicek adam lazım. 3 yıldır süre gelen çetrefilli bi i var. o yüzden buraya yazdım :)
Alıntı: CloudGrey Nickli Üyeden Alıntı bana biraz tanıdık , nazımızı çekicek adam lazım. 3 yıldır süre gelen çetrefilli bi i var. o yüzden buraya yazdım :) Haa okey o zaman :)