-
97' Honda Civic 1.4i S - 96' Renault 19 Cabriolet
-
Maşallah hayırlı uğurlu olsun, forumda Edirne'den birini görmek sevindirdi :)
-
dün bakmıştım reno 19' un hikayesine gerçekten özel bir araç. Başarısı gerçekten göz ardı edilen bir hikaye
-
Alıntı:
OnurG Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah hayırlı uğurlu olsun, forumda Edirne'den birini görmek sevindirdi :)
FF Detailing de çalışıyordun sanırım, senin Astra yı biliyorum ben sanayide görüyordum. Hatta far temizliği için sizin oraya gelmek istiyorum.
-
maşallah çok güzel ikiside ama 19 ayrı bi güzel:) ,, tente nasıl açılıp kapanıyor?elektrikli mi tüm mekanizma?
-
Alıntı:
Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel ikiside ama 19 ayrı bi güzel:) ,, tente nasıl açılıp kapanıyor?elektrikli mi tüm mekanizma?
Teşekkür ederim, tentesi elektrikli değil Renault 19'larda elektrikli seçeneği yok yalnızca tenteyi açarken camları aşağıya indirmesi için bir buton bulunuyor.
-
Alıntı:
Ahmet_Melih2329 Nickli Üyeden Alıntı
FF Detailing de çalışıyordun sanırım, senin Astra yı biliyorum ben sanayide görüyordum. Hatta far temizliği için sizin oraya gelmek istiyorum.
Hemen hemen her gün oradayım fakat çalışmıyorum, uğradığın zaman söylersen yardımcı olurlar ben oradayken gelmiş olursan hem tanışmış oluruz :) Astra şuan full stock halde gördüysen yakın zamanda zaten :D
-
1,4hb otomatik civic hakkaten şu devirde alınıp binilebilecek çok basit bir araç
güle güle kullanın :)