guzel fotograf ceken telefon tavsiyesi
peder beyin telefonunu degistirmeye niyetlendim, niyetlendim de yillardir iPhone disinda telefon kullanmamis bir ben isin icinden cikamadim. Babam temizinden 8 yildir Huawei marka telefonuyla mutlu mesut yasiyor lakin gerek cihazin pili, gerek guncellemelerle yavaslamasi, gerek kamerasinin artik tost makinesi kivaminda kalmasi sebebiyle telefonunu guncellemek istiyorum. Gonul ister iPhone 14 pro max alip geceyim, lakin kendisi iPhone'a alisabilir mi koca bir soru isareti, hadi aldik, bir sekilde de gosterdik / alistirdik diyelim, o kadar pahali cihazi kullanmaya kiyamayip gene eski telefonundan devam edecegini de adim gibi bildigimden pahali olsa da pahali gorunmeyen, ama iyi fotograf ceken telefon tavsiyesine ihtiyacim var, cunku kendisi gunde rahat 15-20 kare fotograf ceken birisi.
Normal sartlar altinda uzun sure kullanilabilecek, kamerasi hem gunduz hem de gece karanliginda iyi fotograf ceken bir android cihaz ne onerirsiniz? Turkiye'de servisinin olmasi yeterli. Yurtdisi cihaz da alabilirim, pasaportlarin alayi musait.