Son 5 gündür yaşadığım enterasan olay
Son beş gündür her gün muhakkak bir kere tanımadığım numaralar arıyor ve bana alakasız yerler soruyor.Mesela ilk şiveli bi amca koyun varmış onun için aradım dedi.Sonra yaşlı bi teyze turşucu mu diye sordu.Bugün normal orta yaşlarda bi adam Can sürücü kursu mu diye sordu.Bana biraz anormal gelmeye başladı artık bu durum ve canımı sıkmaya başladı.Birisi numaramı veriyor desem bu kadar alakasız yerlere veriyor olamaz Dolandırıcılar arıyor desem ne alaka? Acaba diyorum hatlar mı karışıyor operatör kaynaklı,yani onlar aslında doğru numarayı çeviriyorda benim telefon mu düşüyor?Daha önce ben bi kerr yaşadım bu durumu.Başka bi numara aradım ama alakasız bi yer düşmüştü.
Var mı son zamanlarda böyle bir olay yaşayan?Cidden biraz takmaya başladım bu durumu nasıl çözebiliriz?
Bu arada numara değişim kolay fakat benim amacım bunun sebebini öğrenmek.Mesela son zamanlarda armut uygulamasına üye oldum,google'da yer açtım vs.Acaba o yüzden mi oldu?Numarayı değişiriz yine devam ederse bu olay o zaman sıkıntı işte.
Cidden fikirlerinizi bekliyorum.