................................
Printable View
Ben reçeteyi diğer konuda yazdım. :hehe:
Doğru olan yapıldı, darısı başıma.
Postu okurken "yay-jant" diyordum, ayni tepkiler sizden de gelmis. Ben sahsen siyah olsun 3 kurus fazla olsun kafasindayim, o yuzden siyah olmasina da ayri sevindim. Kazasiz belasiz :)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)
Maşallah.Hayırlı olsun kazasız belasız.Geçenlerde bana da takas teklifi geldiğinde incelemiştim.Baya dolu araba umarım keyif alırsın.
Güzel günlerde kullan Volkan buradan da ileteyim.Cupra Leon güzel araba.Ben ilk inst.postunda gördüğümde beyaz aldın sanmıştım siyah ters köşe yaptı:)
Güle güle kullan Volkan. Çok güzel tercih.
Hayırlı uğurlu olsun, sıfır aracın yeri hep başka, kazasız belasız.
Güzel günlerde kullan harika duruyor :)
Plaka güzelmiş :) Hayırlı olsun kazasız belasız.
Akılda formentor kaldığını anlıyorum ben, çok buna masraf yapmadan gidecek gibi :) Formentor'un alçağı gibi buda aslında
Bucket seat li formentor u bekleyelim bakalım :)
Allah kaza bela vermesin, renk seçimi yerinde olmuş :) Maşallah.
Helin Avşar Paket misin be
Hayırlı olsun. kazasız belasız çiziksiz kullanın. yeni yenidir. ama sanki sonra hisli araba arayışına gireceksin gibi geliyor :D
E60'dan sonra çok tatmin etmeyecek gibi geldi bana. Hayırlı olsun..
Hayırlı olsun.
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
İlk leonun plaka yabancı gelmedi.
Abi hayırlı olsun, vallahi sıfır araba senden beklemezdim ne yalan söyleyeyim ama demek ki insan bir süre sonra senin de dediğin gibi o uğraşma işlerinden bıkıyor.
1.5 Tatlı, keyifli bi motor uzun süreler keyifle kazasız belasız kullanırsın inşallah. Formentor bana göre gereksiz sert bi araba (Arkadaş çevremde 2 tane var) sen işini bilirsin ya da mutlaka denemişsindir ama bence çok da aman aman bir araba değil abi naçizane :)
Maşallah.