2003 Volvo S40 2.0T - 10 Yýllýk Sahibinden
Merhabalar,
Yaklaþýk 10 yýldýr aracýn sahibiyim, 2003 modelde 2.0T ve bu renk kombinasyonunda çok az bulunur.
Bende olduðu süre boyunca kapalý garajda kaldý. Tüm bakýmlarýný zamanýnda ve eksiksiz, orijinalliðini koruyacak þekilde yaptýrdým. Sadece Maslak Gençler Volvo serviste bakým gördü, oradan da teyit edilebilir. Yapýlan tüm iþlemler hem bende hem serviste kayýtlýdýr.
En son 6 ay önce silindir kapaðý, supaplar, triger kayýþý yenilendi. Tedbir amaçlý yað soðutucu, radyatör vb. önemli parçalarý da deðiþtirdik, yakýn zamanda herhangi bir bakým ihtiyacý bulunmuyor. Muayenesini yeni yaptýrdým.
2.0 turbo motorun kapasitesine uygun BRC lpg kiti mevcut, kendim taktýrmýþtým, geçen yýl lpg regülatörü yenilendi. Ayarlarý düzgün, arýza lambasý yanmýyor, sorunsuz çalýþýr.
Kaportasýnda ön tampon dýþýnda deðiþen parçasý yoktur, muhtelif zamanlarda yaptýrdýðým lokal boyalar oldu, tamamýnýn fotoðrafý mevcuttur. Ciddi alýcýlar ile paylaþabilirim.
Üzerinde Volvonun nadir bulunan orijinal 17 inç Arcadia jantlarý mevcut. Kendim yurt dýþýndan getirdim, burada baþka örneði olduðunu sanmýyorum. Yol tutuþu ve görünüþü 15 inç jantlara göre çok farklýdýr. Lastikleri 215/45/17 Michelin Pilot Sport 4 serisi, 2021 tarihli ve az kullanýldý.
Ek olarak orijinal spoiler (sonradan yapýlan fiber deðildir), K&N kutu içi hava filtresi (K&N temizleme kiti ile birlikte), ayrýca orijinal teybe uyumlu bluetooth kiti mevcuttur.
Sahibi olduðum süre boyunca üzerinde bolca emek ve para harcadým, deðerini bilecek birisinin almasýný dilerim.
Ýlan linki: Just a moment...
https://i.hizliresim.com/lghyqk7.JPG