Arkadaslar arabanizda kislik lastik kullaniyormusunuz memnun kaldiginiz markalarr:soru:
Printable View
Arkadaslar arabanizda kislik lastik kullaniyormusunuz memnun kaldiginiz markalarr:soru:
michelin alpine kullanıyorum zaten topu topu 3 ay kış oluyor :)
ben çok aracımı kullanmıyorum ama performansından memnunum ayrıca kuru havada ses yapmaması çok onemli benim için en az sesi michelin yapıyor :)
testlerde okuduğum kadarıylada pirelli yol tutuş olarak çok çok iyi
bridgestone blizzak kullanıyorum güzel bir üretim. sessiz yumuşak ve karda tutuş gayet iyi.
kar lastiğinde Nokian derim gerisini bilmem ...
dunlop kullaınıyorum tutunmasından memnunum fakat sesli biraz
kleber kullanıyorum.4 lastik.5 cm karda elfreniyle bile kayamıyorum
pirelli winter var memnunum suanda kampanya var 14 leri 75ytl
michelin alpine kullanıyorum ve gayet güvenli gerçi bu gidişle artık 7 derecenin bile altına düşmicek :D sıcaklık pek gerek kalmıycak kış lastiğine
ben pek kullanmıyorum ama bi ara sava kullandım.michelin in fabrikasından çıkıomuş..çok başarılıydı.ısındığı zaman denemelerde bile süper oluo
Fulda var yağmurda çok kayıyor ama karda gayet iyi.
nokian kullanıyorum son 3 sezondur...
bende michelin alpine kuLLanıyorum. Gerçekten hakkını veriyor. Atraksiyon oLsun diye adım atıLmayan 1 karıştan fazla yerlere girdik cıktık tawsiye ederim.
petlas .
Valla Lassa Snow Way 2 kullandim gayet memnundum. Goodyear Ultragrip 7 kullandim iyiydi. Suan michelin alpin sport var memnunum. Fakat Lassa ile aralarinda epey bir fiyat farki var. Ve acikca solemek gerekirse bu farka deger mi diye dusunmek lazim.
2-3 senedir alpine kullanıyorum çok memnunum....
lassa snow ways 2 era kullanıyorum çok memnunum
eski kasa focusumunda michelin alpin kullanıyordum, simdiki focusumda goodyear ug7 var. her iki lastikde iyi bence...
Bu arada eklemeyi unuttum arkadaslar -15 derecelerde yer yer 35-40cm kardan bahsediyorum araba kaymiyor falan yalan ama kontrollu ve hic bir sorun yasamadim bu zamana kadar kardan korkman korktugum buz karda tutunma var ama yer tamamen buz oldugunda en kotu o zaman nasil lastik oldugu fark etmiyor.