dün gece 24.00 sularında avcılardan topkapı istikatine giderken yenibosna adela hotelin önünde kuzenime arkadan kırmızı plakası olmıyan modfiyeli kırmızı bi leon çarpıp kaçmıştır,gören böle bi mevzudan haberi olan varmı?
Printable View
dün gece 24.00 sularında avcılardan topkapı istikatine giderken yenibosna adela hotelin önünde kuzenime arkadan kırmızı plakası olmıyan modfiyeli kırmızı bi leon çarpıp kaçmıştır,gören böle bi mevzudan haberi olan varmı?
gecmıs olsun eser
Geçmiş olsun.
kaskosu varsa illa ortaya çıkar ama bu kadar insanların canına kast edip resmen şerefsizlik
geçmiş olsun..
geçmiş olsun
Geçmiş olsun, üzücü bir durum..
aynı şekilde yazlıkta basıma geldı arkadan carptı durdu baktı ve kactı allahtan eskı kız arkm plakasını aldı da yakaladık tabe sole bı durumda war benm aracım karabuk plakalı vuran aracta karabuk plakalı olayda cınarcıkta meydana geldi allahtan sivil ekipler gece aracı bulup fotograflarını cekmısler sabahta sahıbıne ulastık tabıkı vuran cocuk ehlıyetsız allahtan ıyı ınsanlardı problemsız bır sekılde hallettık
Eser büyük geçmiş olsun illa bi tanıyan çıkar inşallah.
araçta plaka yokmuş bugun kasko şirketi ile görüşüldü ne kadar kaçsada aracını kaskodan yaptırdıgı an bizim ekranımıza düşücek araç o şekilde buluruz dediler ama ya bu aracın kaskosu yoksa
valla geçmiş olsun eser inşallah çıkar ortaya bunu yapan şahsiyet..
cok gecmıs olsun...Atatürk sanayıde gorursem aklımda olsun haberdar ederım...
tmm bizde onun peşindeyiz ztn ben adamın bulunması açısından demiştim sonuçta bu adam 15-20 gun sonrada kendı arabasını kaskosundan yaptırmaya kalktıgı an bu kasko şirketlerinin ortak bi ekranları varmıs o ekrana dusucek düştüğü zamanda yakalanıcak ama kaskosu yoksa biz bulduk bulduk bulamadık bize kaçıcak
yeni kasamıydı?
ayırt edici bi özelliğini (jant,seat sport tamponmu vardı cupra tamponmu vardı?) söylersen belki biliyorumdur.olmazsa seatclubturkeyden araştırırım...
Vurup kaçan kişi ya çok cahil ya da ehliyeti yok,sarhoş vs. Arkadan vurduğuna göre her türlü suçlu o. Kaskoda olsa trafik sigortası da olsa zaten karşı tarafın hasarını ödüyor.Benim aklıma gelen ehliyeti yok veya alkolluydu