Yardim postu | dmd kas hastasi uras doðru
Arkadaþlar merhaba, öncelikle konu Yavuz abiden izinlidir. @Dragger Ayrýca Bursa Valiliðinden de yardým toplanmasý için izin alýnmýþtýr. Gerekli tüm belgeler aþaðýda paylaþtýðým instagram hesabýnda mevcuttur.
Çok yakýn bir arkadaþýmýn oðlu Uras için maalesef ölümcül kas hastalýðý olan DMD teþhisi koyuldu. Bu hastalýðýn tedavisi için Elevidys adlý ilaca ulaþmamýz gerekiyor. Ýlacýn fiyatý 2.901.900$
Þu an kampanyamýz %18e ulaþmýþ durumda. Urasýn bu ilaca ulaþýp saðlýðýna kavuþmasý için hepimizin desteðine ihtiyacý var. Sizlerden bu doðrultuda maddi ve manevi destek istiyorum. Paylaþtýðým iban valilik onaylýdýr. Yasal olarak yardým toplanmasýnda hiç bir engel yoktur.
Beni tanýyanlar bilir, böyle konularda kefil olmam ancak Uras doðduðundan beri elimizde büyüyen, bütün süreçlerine þahit olduðumuz bir çocuk. Ayný zamanda ailesi de bu konuda çok hassas, toplanan paradan 1₺ bile Uras evladýmýzýn tedavisi haricinde kullanýlmayacak ki valilik zaten toplanan paranýn tedavi dýþýnda kullanýlmasýna müsaade etmiyor, dileyen olursa yardýmýnýn yerine ulaþtýðýna emin olmak isteyenlere bunu telefonda detaylý anlatabilirim.
Instagram sayfalarýmýzý takip etmeniz, sayfa ile etkileþim halinde olmanýz ve @dmd.urasdogru hesabýný etiketleyerek hikayenizde paylaþmanýz dahi bize faydalý olacaktýr.
Instagram hesabýmýz: Aykut Doğru (@dmd.urasdogru) • Instagram photos and videos
Yedek Instagram hesabýmýz: Uras Doğru (@dmd.urasdogruyedek) • Instagram photos and videos
VALÝLÝK ONAYLI BAÐIÞ IBANLARIMIZ:
TL: TR85 0001 5001 5800 7353 1680 93
DOLAR: TR26 0001 5001 5804 8024 9254 84
EURO: TR05 0001 5001 5804 8024 9254 74
Alýcý: Aykut Doðru | Açýklama: Uras
Swift Kod: TVBATR2AXXX
AVRUPA IBAN: DE50 7215 0000 0054 1140 87
Alýcý: HappINess e. V.
Banka: Sparkasse Ingolstadt-Eichstätt
BIC: BYLADEM1ING
AÇIKLAMA/Verwendungszweck: URAS
(Açýklama kýsmýna mutlaka Uras olarak yazmanýzý rica ederiz)
Kredi kartý ile baðýþ yapmak isteyenler için;
Go Found Me linkimiz;
Fundraiser by Altun Emre : DMD-Muskelerkrankung – Uras Doğru
Shopier;
dmdurasdogru | Shopier
Paypal;
PayPal