Aynı aracı 1 ay önce 36 binde ikinci sahibinden aldım. 1.2 130 puretech 308GT aracımı satınca fiyatına göre donanımı, güvenlik özellikleri, şehir içinde ekonomik ve sorunsuz olması amacıyla tercih ettim. dsg-tsi kombinasyonunu bilinçli olarak bakım ve parça maaliyetleri sebebiyle tercih etmedim, muhakkak daha keyifli ve tatmin edicidir ama beklentiler diyerek özetleyebilirim. Araç istanbul içinde 2 kişi sizi sorunsuz bir şekilde gideceğiniz yere götürüp getiriyor çekmiyor vs. gibi bir durum söz konusu değil, aracın dilinden anlayıp akıtarak öldürmeden kullanmak gerekiyor. Araç göktürk-topkapı arasında 4.5-6 l. arasında yakıt tüketiyor şartlara göre. Bu güne kadar kullandığım en güçsüz araç olmasına rağmen beni mutsuz etmedi umarım böyle devam eder maceramız :) YouTube’da genç bir arkadaşın videolarını izlemiştim almadan; aracı sıfır almış, şu an 160 bin civarında idi ve yaşadığı ufak tefek sorunlar dışında bir kroniği yok bildiğim kadarıyla. Ara sıra boş vakitlerde de eğlence amaçlı şeylere bakıyorum; yeni başlayanlar için
mostbet 30 fs gibi promosyonlar güzel fırsatlar sunuyor.