-
Görkem'in Fiat Bravo HGT'si
-
makina ayarlı olunca çekimlerde güzel olmuş :D ellerinize sağlık bugün gelecektik ama fırsat olmadı. görkem 3. başka bir araçtan bahsetmişti o yok mu
-
maşallah maşallah .. yakındanda gördüm :D görkem kardeşim kazasız belasız.. bu arada golf dün istanbul yolunda gazlıormuydun .. bitane golf un arkasına yapıştım 3.18is wardı altımızda.. .. { Golf'e de maşşalah çok diri duruo kendileri.. kazasız belasız.. }
-
-
Kazasız belasız görkem tekrardan , güzel fotolar olmuş osman eline sağlık gti da yakıyo arkada :)
-
Masallah süper :)
Ellerinize saglık.
-
Alıntı:
voltaj Nickli Üyeden Alıntı
maşallah maşallah .. yakındanda gördüm :D görkem kardeşim kazasız belasız.. bu arada golf dün istanbul yolunda gazlıormuydun .. bitane golf un arkasına yapıştım 3.18is wardı altımızda.. .. { Golf'e de maşşalah çok diri duruo kendileri.. kazasız belasız.. }
Eskişehir yolunda yıkamada olan bi bordo BMW hatırlıyorum o mu?. İstanbul yoluna çıkmadım dün, 1 aydır da 3500 deviri geçmedim. :)
-
Allah kaza bela vermesin.bi sıkıntı olursa FIAT konusunda yardımcı olabilirim.FORD da dahil.Eskişehir de servisimiz mevcut.FIAT grubunda şase numarasını verirsen bulamayacağım parça yok gibi.;)
-
maşallah nazar değmesin her 2 aracada;)
-
-
maaşallah osmanım çok güzel kareler çıkmış.uzun aralıklarla foto çekiosun özletiosun ama özlettiğine değio.en son bizim yazlıkta beraber çektik sanırsam :)
-
maşallah,güzel araç bravo..:)
-
hekerse çok teşekkürler değerleri yorumları ve iyi dilekleri için,,,,osmancım seninde elline sağlık çok teşekkür ediyorum,,,,,şimdilik böle daha eksiklerimiz var rutuşlancak boyancak kısımlarımız olsun ,,hali hazırda var olan fakat mevsimden dolayı takmadığımız 17 kosei jantlarımız olsun ,,,,herşeyiyle bitince tekrar bi güzel çekim ayarlarız.........
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
maaşallah osmanım çok güzel kareler çıkmış.uzun aralıklarla foto çekiosun özletiosun ama özlettiğine değio.en son bizim yazlıkta beraber çektik sanırsam :)
Hakkat ya en son senle Silivri'de çektik sanırım. :D
-
Alıntı:
CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı
makina ayarlı olunca çekimlerde güzel olmuş :D ellerinize sağlık bugün gelecektik ama fırsat olmadı. görkem 3. başka bir araçtan bahsetmişti o yok mu
teşekkürler eray ,,,3. araçta ömerrs nicli arkadaşaımızın fiesta st si olucaktı ama işleri vardı katılamadı oda,, bizde zaten tereddütdeydik hava durumundan dolayı son anda toplaşıp çektik........
-
eline sağlık oskii araçlara da maşallah
70-300 gelmiş galiba:D
-
Güzel kareler araçta güzel sevdiğim reng içimde kalmıştır zaten :) kazasız belasız süüşler
-
Alıntı:
G60 Nickli Üyeden Alıntı
Eskişehir yolunda yıkamada olan bi bordo BMW hatırlıyorum o mu?. İstanbul yoluna çıkmadım dün, 1 aydır da 3500 deviri geçmedim. :)
yok lacivert e36 3.18is :) dün senin arabaya benzeyen bi gti wardı nerdeyse tıpatıp aynıydı... plakaya bakmadım :) ama
-