arkadaşlar 98 model sedan vti aracıma megan racing coil spring taktım ama ön taraftan en ufak yol dalgalanmasında bile vurma sesi geliyor.daha önce kullanan ya da aynı sorunla karşılaşan varsa acil yardımını bekliorum.şimdiden teşekkürler.:soru:
Printable View
arkadaşlar 98 model sedan vti aracıma megan racing coil spring taktım ama ön taraftan en ufak yol dalgalanmasında bile vurma sesi geliyor.daha önce kullanan ya da aynı sorunla karşılaşan varsa acil yardımını bekliorum.şimdiden teşekkürler.:soru:
coıl yayları amortısor ustune sabıtleme yapmadıysanız ve ıclerıne orıng koymadıysanız vuruntu yapar...
hepsı yapıldı
ozamanyaylarda bosluk vardır. baskada bı sebepten vuruntu yapmaz
aynı sorun bende de mevcut yarın cıkarıp atıcam :D sorun ortadan kalkıcak her yerden ses gelior :D
Ben dedim dimi sana takma diye.Tein iyidir tein aldevam diye.
1.4 ve 1.6 motorlu civiclerde yaylar düşürme yapmadığından coil kullanmak mantıklı ama vteclerin motorları ağır tein veya farklı yaylarla arabayı gayet guzel dusurebiliyorsun. ayrıca koni filan yoksa coil yay cok zıplamada yapar.
ben benım 1,4 e teın taktım arkaya 3 parmak gırıo sokucem hafta ıcı :(
nm yaptır gitsin kesyaylarıda en hesaplısı o olur fenada düşer
yay kesmeyı guvenlı bulmuyorum ya ben ..
önümüzdeki günlerde yay alcam 5cm tein düşünüyorum ama hemen koni alamıcağım için stock amortisörlerle kullanıcam sorun çıkartırmı 4cmlik tein varmı
wallabence 5 lık teın var stock amortısor ıle hıcbırseye yaramadı sokucem hafta ıcı...
nası yani 5cm bile düşürmedimi
arkaya 3 parmak yan gırıo sen hesab et...
205-45-16 lastiklerle şuanda 3parmak zaten :)
metincim gel senle değişelim