arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
Printable View
arkdaşlar kusura bakamyın ama kobra takibinin geçtiğimiz ay 18.01.2009 tarihinde kanal d tvde ilk kez diye yayınlanan bölümünü bulmam lazım araştırıyorum ama bulamıyorum eğer yardımcı olursanız çok çok sevinicem teşekkürler . . .
yaa bi adam gibi yayınlanmadı şu dizi kanal A da daaa 90 yıllardan alarak başladı verio ama nereye kadar bakalım
Baştan sondan, iki bölüm üstüste karışık gidiyolar garip oluyor. :)
o yayınlanan bolum deıl sınema fılmıydı. hatta semıh ısımlı dallama mangal yaparken onluk olarak Türk Bayrağı kullandı... okuz....
http://img.sabah.com.tr/2009/01/20/g...1B4741230y.jpg
yeni bölümleri ara sıra kanal d yayınlıyor ama 2 haftadır hiç rastlamadım zaten 2 film de tom öldü ne iş anlamadım üzüldüm lavuğa ya :)
güzel dizi ama bugüne kadar bu diziyi arşivleyen hiç kimseye denk gelmedim
gecen haftaya kadar her gece 2 demi 3 temi ne vardı bu haftada varmıydı bilmiorm :D
uyanık olan varsa izlesin kanal d de güzel bir bölümü var :D ilk kez izliyorm şahsen bu bölümü
Hafti içi hergün 02:00-03:00 saatleri arasında kanal d'de yayınlanıyor.Kaçırmayın derim ;)
gece sarıyo valla.ama bende izleyemedim yeni bölümü...
Bende takip edıyordum..ancak son zamanlarda verılen bölumler bırbırının ardı olarak verılmemeye başlandı..cok karısık gıdıolar adam akıllı belırlı saatlerde haftanın belırlı gunlerınde verseler olmazmı..kanal a da eskı zamandan bölumlerını verıor anlamadım gıttı :D
çok boktan dizide mecburiyetten izliyorm bende gece bekçisi gibi nöbet tutuyorm
tam o saatte fişin tivide mıdnayt hat var tavsıye ederım...
hort...
ne zaman yayınlanıyor bu ya kafasına göre bi var bi yok belli bi zamanı varmı sitesinde göremedim saati..
Kanka sorma 2-3 hafta ne güzel izledik yeni bölümlerini sonra *** var gibi deniz devriyesi diye saçma bi dizi koydular...
Ulan diziyi izliycek diye uyumuyordum bekliyordum 5 te baslıyordu artık oda yok :(
bende bu dizinin fanatiklerindenim, harika bir dizi, tek kelimeyle super.
Fakat yayinlanmasini bir turlu sabitleyemediler.
yok anlaşıldı kafalarına göre yayınlıyolar heralde